4 Decembrie 2008 publicat în Frumusete 1 share-uri

Daca esti predispusa la aparitia ridurilor pe gat sau iti doresti sa-l mentineti suplu pentru o perioada cat mai indelungata de timp, iata cateva exercitii de gimnastica a gatului pe care trebuie neaparat sa le ai in vedere. Sunt usor de efectuat si nu dureaza mai mult de 10 minute. Pentru a nu cauza ameteli, miscarile de gimnastica efectuate nu trebuie sa fie insa bruste:

Multe dintre noi acorda o atentie deosebita ingrijirii tenului, neglijand in schimb ingrijirea gatului. Este insa o greseala pe care ar trebui sa o evitam, mai ales ca pielea gatului este mai putin rezistenta si mai sensibila decat cea a fetei. Daca esti predispusa la aparitia ridurilor pe gat sau iti doresti sa-l mentii suplu pentru o perioada cat mai indelungata de timp, iata cateva exercitii de gimnastica a gatului peste care nu poti trece cu vederea. Sunt usor de efectuat, iar timpul alocat lor este scurt.

1.Asezata intr-un fotoliu, lasa capul in jos pe piept astfel incat barbia sa atinga partea de sus a pieptului. In acest timp, inspira profund. Incearca apoi sa aduci capul in pozitia normala expirand, dupa care lasa-l pe spate atat cat este posibil, fara a schimba pozitia corpului.

2.In pozitia initiala, apleaca capul spre partea stanga in directia umarului inspirand si fara a misca umarul. Inclina apoi capul spre dreapta si inainte expirand. Pentru a nu cauza ameteli, miscarile de gimnastica efectuate nu trebuie sa fie insa prea bruste.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Caria dentară – ce este și cum se tratează 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest

3.Dupa ce ai revenit la pozitia initiala, roteste capul din fata spre stanga, apoi din stanga spre spate, din spate spre dreapta urmand o miscare de 360 de grade. Miscarea trebuie sa fie elastica si gentila si sa se faca intr-un singur sens, dupa care si in celalalt. Miscarile de jur imprejur au rolul de a pune in activitate muschii aflati sub maxilarul inferior si partea superioara a gatului.

4. Mergi usor sau incearca sa urci scarile, tinand deasupra capului o greutate mica. De asemenea, tot intru scopul prevenirii aparitiei ridurilor, o pozitie dreapta a corpului, tinand capul cat mai sus este obligatorie. Dormitul fara perna este si el recomandat.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri