In 2009, povestea Wella se traduce printr-un mix de clasic reinterpretat si avangardism indulcit. Coafurile 2009 urmeaza 4 trenduri, 4 linii, 4 mesaje care celebreaza sublima muza, Femeia. Wella Professionals a lansat trendurile pentru coafuri pentru anul 2009: UTOPIA, DE LUSH, INTERSEXION si VIRTUAL LIFE.

VirtualLife elibereazã creativitatea pentru si a te face remarcat. Oriunde preferi. Intre realitate si lumea virtuala. Pentru ca acum puterea apartine generatiei interactive. Culorile au un mare impact - accentele transmit un mesaj rasunator care, cateodata, amuteste.

Machiajul explodeazã cu rosu rosé ce se transforma in orange pal. Parul este flexibil, creativ, cu un aer de entuziasm. Iar limbajul universal este culoarea. Neasteptata, naturala, supranaturala sau virtuala. Pentru un EU complex si complet.


Addicted Traveler & Storyteller. Wine Adventurer. A descoperit călătoriile încă din copilărie, iar vinul după 30 de ani. Le-a îmbinat pe amandoua și, după o carieră de 14 ani în industria de turism dintre care 7 pe...Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri