Ce coafuri se poarta si impresioneaza in 2009?

12:11, 25 Noiembrie 2008 publicat în Frumusete

In 2009, povestea Wella se traduce printr-un mix de clasic reinterpretat si avangardism indulcit. Coafurile 2009 urmeaza 4 trenduri, 4 linii, 4 mesaje care celebreaza sublima muza, Femeia. Wella Professionals a lansat trendurile pentru coafuri pentru anul 2009: UTOPIA, DE LUSH, INTERSEXION si VIRTUAL LIFE.

In 2009, povestea Wella se traduce printr-un mix de clasic reinterpretat si avangardism indulcit. Eroina este o femeie in miscare, in spatele careia se afla Creatorul. Designerul coafurii. Stilistul. Eternul maestru al formei si culorilor.

Wella Professionals a lansat trendurile pentru coafuri pentru anul 2009: UTOPIA, DE LUSH, INTERSEXION si VIRTUAL LIFE. 4 trenduri, 4 linii, 4 mesaje care celebreaza sublima muza, Femeia.

Utopia

te transporta in viitor. Dar intr-un viitor perfect, unde inovatia este prietena si aliata omului. Utopia este un trend futurist, dar care vorbeste totusi despre emotie si despre sentimente. Lumina. Inspiratie. Un orizont luminos, pastelat. Machiajul este discret si reuseste sa aduca delicatete acestei tehnologii feminine de stil. Utopia vorbeste despre un par dinamic, platinat, blond si pur in acelasi timp, cu forme futuriste. Elegante. Pline de prestanta.

Citeste si:
Avon invită femeile să își împărtășească experiențele de viață în...
Avon invită femeile să își...

De-Lush


De-Lush este o stare de spirit. O atitudine de acceptare a ceea ce suntem. Si armonia cu tine insati incepe de aici De-Lush este senzual. Feminin.Fluid. Cu miscari senzuale si provocatoare. Parul are volum si stralucire. E valurit, curbat, ondulat. Culorile calde precum auriul, castaniul, cuprul, rosul cald imbratiseaza styling-ul si ii dau farmec.

InterseXion


Seductia nu are sex. E unisex. InterseXion sfideaza stereotipurile societatii si da tonul unei noi ere. Nuante monocromatice de negru, violet si o gamã variata de gri. Pentru un par care este un amalgam de diverse stiluri: drept sau in miscare, mat sau stralucitor, rotund sau patrat. Aici se adauga un machiaj care produce tenuri pudrate mat si gene lungi, distinctive. InterseXion descrie o femeie charismatica. Chic. Cheia succesului ei? o Combinatiile de stiluri contrastante.

Citeste si:
TOMMY HILFIGER FACE URMĂTORII PAȘI SPRE REPREZENTAREA MINORITĂȚILOR...
TOMMY HILFIGER FACE URMĂTORII...

VirtualLife


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri