Barbia ta este usor deformata, ascutita, asimetrica sau iese prea mult in relief? Vrei sa ai un profil armonios si bine proportionat? Barbia poate fi si ea remodelata (refacuta sau marita), iar structura osoasa a acesteia modificata printr-o interventie chirurgicala ce poarta denumirea de genioplastie.

Imaginea conteaza. Iar daca nu ar fi atat de importanta nu ne-am dori atat de mult sa ne apropiem de perfectiune, iar chirurgia estetica nu ar reprezenta un domeniu atat de tentant. In unele imprejurari, ne putem imbunatati imaginea de sine refacand sau ameliorand aspectul exterior. Barbia ta este usor deformata, ascutita, asimetrica, iese prea mult in relief? Vrei sa ai un profil armonios proportionat? Barbia poate fi si ea remodelata (refacuta sau marita), iar structura osoasa a acesteia modificata printr-o interventie chirurgicala ce poarta denumirea de genioplastie.

Genioplastia obisnuita este efectuata dupa o anestezie locala, care amorteste si suprafata din jurul barbiei, insa in anumite imprejurari poate fi realizata si dupa o anestezie generala. Cum se procedeaza? Se face o incizie in interiorul gurii, permitand accesul catre osul barbiei. Acesta va fi taiat si prelungit printr-un implant sau o proteza. De asemenea, se mai face o incizie si extern, dedesubtul barbiei. Cicatricele care raman dupa o incizie externa sunt usor vizibile, insa neglijabile. Dupa finalizarea interventiei, in zonele in care s-au efectuat interventiile vor fi aplicate pansamente speciale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Nu exista riscuri majore ale genioplastiei, insa ca in orice operatie, acestea exista. Postinterventie pot aparea hematoame sau infectii ale deschiderii asupra careia s-a actionat in cavitatea bucala. Pacientul va intampina anumite dificultati in vorbire sau cand va zambi timp de cateva zile de la interventie. In cazul suturilor intraorale, senzatia de disconfort va persista pentru cateva zile, iar pacientul va trebuie sa urmeze o dieta bazata pe lichide.

Dupa minim o saptamana, pansamentele vor fi inlaturate. Se va ajunge la rezultatele scontate dupa o perioada de cel putin patru saptamani de la interventie. Spitalizarea este necesara doar in cazul in care sunt implicate mai multe proceduri. Pretul unei astfel de sedinta variaza intre 500 si 600 de euro, la care se adauga costul protezei in situatiile in care aceasta este necesara.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri