Tatuajul cosmetic este solutia pentru a sublinia frumusetea naturala sau de a retusa micile imperfectiuni.

Oare cum o fi ...
Sa te trezesti dimineata si sa arati impecabil?
Sa mergi la sala fara sa ti se strice machiajul?
Sa ramai cu machiajul intact dupa ploaie sau la plaja?
Sa scapi de rutina zilnica a machiajului?
Sa ai o forma perfecta a ochilor, buzelor sau sprancenelor?

Ce este tatuajul cosmetic?

Tatuajul cosmetic se realizeaza printr-o tehnica speciala de pigmentare a pielii prin tatuare in straturile superioare ale pielii.
Este vorba de o pigmentare de lunga durata (3-5 ani), realizata cu pigmenti naturali, care se elimina prin procesul natural de regenerare a pielii.

La blooms beauty procedura nu este dureroasa si nu are efecte secundare. Se realizeaza de regula intr-o sedinta, uneori in doua, in functie de structura pielii.

Avantajele tatuajului cosmetic:
Este un “inventator de timp” si un “salvator de bani”: nu numai ca dimineata iti lasa mai mult timp dar te scuteste de cele mai multe situatii neplacute cauzate de machiaj : urmele lasate pe pahare, conturul care se intindea, buzele colorate inegal, rimelul care curgea la sauna, conturul cu tus greu de realizat dimineata, fardurile care iti dadeau bataie de cap la piscina, la fitness, la plaja, vara, iarna, la lucru, la petreceri, ziua sau noaptea !

Sprancenele
Este cea mai buna solutie in cazul in care ai sprancene neregulate, intrerupte, foarte rare. Colorarea lor cu creionul dermatograf este o solutie pe termen scurt, de cele mai multe ori inestetica, nenaturala si obositoare.

Buzele
Au devenit in ultimii ani, mai mult ca oricand un simbol al senzualitatii si frumusetii. Putem redefinii impreuna forma, marimea si culoarea buzelor, putem ascunde iregularitati si putem alege dintr-o gama de 12 nuante de culori.

Conturul ochilor
Pentru a intensifica expresivitatea privirii putem intensifica doar radacina genelor ori putem desena un contur fin, delicat, sau mai pronuntat, dupa preferinte, dupa forma fetei si a ochilor. Ulterior nu vei mai avea nevoie de dermatograf ori tus de pleoape.

DACA...


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri