De ce sa nu te ingrijesti atunci de ceea ce te face sa te simti mai fericita? Daca vrei sa-i redai tenului tau prospetimea si vigoarea, un masaj de tonifiere a tenului va fi oricand binevenit. Stimuland muschii faciali, masajul are asupra tenului un efect de revigorare similar unui lifting natural. Pentru un plus de stralucire a tenului, poti incerca urmatorul tratament de reintinerire propus de Jane Alexander in Cinci minute tamaduitoare:

“O femeie fara frumusete nu cunoaste decat o jumatate de viata”, spunea Mme de Maintenon si pe buna dreptate. O femeie care se simte frumoasa capata infinit mai mult incredere in ea. Un ten proaspat si luminos face cinste oricarei femei. Mai ales ca, oricat ne-am dori, nu putem avea tineretea pentru totdeauna. De ce sa nu te ingrijesti atunci de ceea ce te face sa te simti mai fericita? Daca vrei sa-i redai tenului tau prospetimea si vigoarea, un masaj de tonifiere a tenului va fi oricand binevenit. Stimuland muschii faciali, masajul are asupra tenului un efect de revigorare similar unui lifting natural. Pentru un plus de stralucire a tenului, poti incerca urmatorul tratament de reintinerire propus de Jane Alexander in “Cinci minute tamaduitoare”:

-Aplicat in stare naturala pe piele, fara sa fie adaugat in creme sau alte produse cosmetice, uleiul stimuleaza celulele pielii sa lupte impotriva imbatranirii premature. Dupa ce ti-ai demachiat tenul, toarna in palme cateva picaturi de ulei si aplica pe intreaga suprafata a tenului. Uleiul de migdale constituie o alegere potrivita pentru mai toate tipurile de ten. Daca tenul tau este gras, poti incerca ulei de jojoba, iar in cazul unui ten uscat, poti opta pentru ulei de masline sau de argan. Acesta din urma imbunateste elasticitatea si fermitatea pielii, ajutand la refacerea celulelor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

-Asteapta 5-10 minute pentru ca uleiul sa fie usor absorbit de piele si aplica pe ten si pe pielea gatului, prin miscari blande, un strat subtire de exfoliator facial (fie unul achizitionat din comert, fie preparat in casa din 2 lingurite de faina de ovaz combinate cu doua lingurite de smantana). Dupa 10 minute, indeparteaza-l cu apa minerala dezacidulata.

-Ajuta-te de buricele degetelor pentru a efectua miscari circulare de masaj. Incepe prin masajul gatului, apoi executa miscari circulare si la nivelul maxilarului, al obrajilor, al nasului, al fruntii si al tamplelor.

-Cu un singur deget, maseaza in sensul acelor de ceas timp de jumatate de minut urmatoarele puncte: punctul aflat in centrul barbiei si cele din colturile gurii spre punctul median central situat intre nas si santul buzei de sus.

-Un alt truc de revigorare a tenului il reprezinta masajul cu cuburi de gheata. Poti trece peste fata un cub de gheata obtinut din ceai verde pentru ameliorarea circulatiei sangvine si pentru inviorarea muschilor faciali.

5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Testul celor 3 Sfinți: Ce mesaj sacru îți poate schimba viața? Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău?

-Intinde pe tot tenul un strat de gel de aloe vera neabraziv si lasa-l sa patrunda in piele. La sfarsit, dupa ce te-ai asigurat ca tenul tau nu mai prezinta nicio urma din tratamentele anterioare, aplica crema ta emolienta zilnica.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri