In toamna-iarna 08-09, machiajul marcheaza trecerea de la directii "de nisa" catre clasic si purtabil. Elementele retro se fac simtite mai mult ca niciodata.

Pentru realizarea acestui machiaj, fardul de obraz se aplica usor ascendent, pe un ten perfect. Nota finala trebuie sa creeze un efect de imbujorare naturala, sanatoasa si stralucitoare. Foarte importanta este aplicarea blushului si pe tample si frunte, pentru a obtine un machiaj ce aminteste de zilele toride.

Restul fetei ramane “neutra”: ochii au umbre usoare, buzele sunt in nuante nude sau florale, sprancenele sunt corectate si ingrosate spre medie, toate ajutand la creearea unui look plin de prospetime.

Machiaj intalnit in colectiile: Roberto Cavalli, Anna Sui, Y3 si D&G

Frumusete supranaturala

Infrumusetand, modernizand si perfectionand, aceasta tendinta e uimitoare, propunand o frumusete eterica, aproape ireala. Acest look e intalnit la Prada, Calvin Klein, Stella McCartney si Hussein Chalayan, designeri cunoscuti pentru dragostea lor pentru feminitate si clasicul-modern.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Dantela – din nou în tendințe pentru sezonul cald Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback

Machiajul pune accent pe frumusetea pura, naturala. Tenul - clar, curat, impecabil, e completat de gene bine definite, sprincene ingrosate si buze nude, pentru un aer de prospetime, feminitate si naturalete.

Tendinta se realizeaza prin aplicarea fondului de ten peste o crema hidratanta, pentru a mentine stralucirea fetei. Ochii sunt acoperiti cu umbre usoare, dar privirea e luminoasa, deschisa, efect obtinut prin aplicarea creionului kohl alb pe marginea interna a ochiilor. Genele superioare sunt colorate cu mascara maro. Sprancenele sunt ingrosate in mod voit, dar cu un rezultat natural. Pentru buze se foloseste balsam cu pigment sau ruj hidratant.

Ochii luminosi, umbriti usor, si fardul de obraz natural, discret aplicat pe pometi, creeaza impresia unei perfectiuni supranaturale.

Machiaj intalnit in colectiile: Valentino, Stella McCartney, Prada, Calvin Klein si John Galliano

Blugii cargo - din nou în tendințe! 10 modele de jeanși moderni, cu buzunare în stil cargo Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

Material realizat in colaborare cu Ana-Maria Gorgonetu, Make-up artist Max Factor, consultant P&G Beauty


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri