12:08, 14 August 2008 publicat în Frumusete 17 share-uri

Orice ora pierduta din somnul de infrumusetare are repercusiuni asupra sanatatii si stralucirii tenului nostru. Chipul capata o expresie obosita, ochii devin tristi, iar cearcanele nu intarzie nicio secunda sa-si faca simtita prezenta.

-Pe piata exista o serie de produse cosmetice si tratamente ce incearca ameliorarea cearcenelor si tratarea zonei sensibile din jurul ochilor. Un efect pozitiv asupra cearcanelor il au produsele ce contin vitamina K, vitamina utila pentru vasoconstrictie, sau produsele speciale ce contin ingredienti vegetali, eficienti in stimularea circulatiei limfatice deficitare din jurul ochilor.

-Miscarile pe care le faci dupa aplicarea tratamentului sau a cremei anticearcan trebuie sa contribuie la o mai buna circulatie sanguina si limfatica. Tapoteaza usor zona ajutandu-te de varful degetelor.

Citeste si:
Avantajele și beneficiile drenajului limfatic
Avantajele și beneficiile...

-Daca totusi cearcanele continua sa persiste, apelati la ajutorul unui specialist. Pentru reducerea acestora, medicina moderna ne pune la dispozitie terapii speciale (de 6-8 sedinte) cu ionizari si drenaj limfatic.

Citeste si:
Farmec relansează Apele Micelare Gerovital cu ambalaje moderne, în...
Farmec relansează Apele...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri