Desi usor neglijate sau apreciate drept un detaliu estetic insignifiant, sprancenele trebuie sa arate impecabil in orice moment al zilei sau al serii. De ce? Pentru ca acestea intregesc frumusetea unui chip, ii definesc personalitatea, sustin armonia si echilibrul intregii fizionomii si-i asigura in acelasi timp expresivitate si contur.

-De asemenea, sprancenele trebuie sa respecte intr-un mod armonios forma si proportia fetei. Astfel, daca forma fetei tale este rotunda, pensarea sprancenelor trebuie sa fie efectuata ascendent, insa nu rotunjit. Sprancenele trebuie subtiate in zona superioara a bazei. In cazul unei fete patrate, sprancenele trebuie sa fie arcuite si subtiate, urmarind linia arcadei.

Daca fata are o forma triunghiulara, punctul maxim trebuie sa se afle in dreptul mijlocului pometilor. Sprancenele drepte se epileaza foarte putin deasupra, in partea dinspre nas si mai mult sub spranceana, in partea exterioara, iar daca spracenele sunt cazute (urmeaza o linie descendenta), se procedeaza la pensarea firelor exterioare, sub spranceana.

- Daca doresti in schimb sa scapi de grija pensatului pentru o perioada de timp mai indelungata, remodelandu-le sau vopsindu-le, poti apela la metoda machiajului semipermanent. Cu ajutorul unei tehnici speciale, pielea este pigmentata in straturile ei superficiale, reproducand astfel firele de par ale sprancenelor. Efectul acestui tip de machiaj dureaza intre trei si cinci ani.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Păr ultralung și bucle voluminoase, printre tendințele 2023 pentru păr Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri