Tu si prietena ta cea mai buna puteti castiga un tratament antirid cu BOTOX oferit de Garbo si Aesthetic Line!

Tu si prietena ta cea mai buna puteti castiga un tratament antirid cu BOTOX oferit de Garbo si Aesthetic Line! Tot ce trebuie sa faci este sa recomanzi site-ul Garbo.ro prietenei tale si sa o inviti sa se inscrie la concurs alaturi de tine. Atat tu cat si prietena ta trebuie sa aveti sau sa va creati cont de utilizator pe Garbo.ro.

Pentru a te inscrie in concurs, trebuie sa intri in contul tau. Daca nu ai cont pe Garbo, va trebui sa te inregistrezi. Afla mai multe detalii despre concurs aici. Apoi, completeaza aici numele si adresa de mail a prietenei tale.

Prietena ta va primi un mail de la noi in care i se vor da detalii despre concurs si va fi invitata sa confirme daca doreste sa se inscrie la concurs alaturi de tine. Atentie! Avand in vedere scopul tratamentelor antirid cu BOTOX, atat tu, cat si prietena ta trebuie sa aveti peste 30 de ani.

Esti automat inscrisa la concurs dupa ce prietena ta isi confirma participarea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri Principiile de bază ale mașinii CNC

Concursul se desfasoara in perioada 4-23 august 2008.

Castigatoarea va fi aleasa prin tragere la sorti.

Pentru mai multe detalii despre concurs, citeste regulamentul.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri