Vara, mai mult ca niciodata, pielea neteda si catifelata este cea care se afla in centrul atentiei. Indiferent daca ne ducem la plaja, la birou sau avem o intalnire in oras in sezonul cald picioarele sunt cele mai expuse si de aceea trebuie sa arate impecabil.
In ce consta procedura de interventie?

Interventia cu laser nu este deloc agresiva asa cum se credea. Laserul reprezinta o raza concentrata de lumina ce are proprietate de a taia si chiar de a arde. Lumina pulsata actioneaza asupra pigmentului existent in firul de par si il distruge. De asemenea, in timpul interventiei nu este necesara anestezia.

Care este insa procedura in sine? “Zona respectiva este unsa cu un gel special. Fiecare emitere de raza in directia unui fir de par iti da senzatia unei piscaturi, a unei intepaturi de ac. Prin repetare, se creeaza o obisnuinta care diminueaza disconfortul initial. Epilarea nu se va face decat atunci cand, indiferent de locul in care ar fi plasate firele, acestea sunt suficient de mari pentru a fi percepute. Dupa doua saptamani, firele de par asupra carora s-a actionat cu laserul cad”, afirma Doina Berchina in ghidul sau de chirurgie estetica “Pe muchie de cutit”.

Riscurile interventiei


Inainte cu o saptamana de interventie si la o saptamana dupa interventie, pielea nu trebuie expusa la soare. De altfel, este interzis ca la epilarea cu laser pielea sa fie proaspat bronzata. La epilarea cu laser exista unele riscuri de inrosire a pielii deoarece laserul nu face distinctia intre pigmentii prezenti in firul de par si cei care exista in piele. Ii arde oriunde ii intalneste. Laserul actioneaza doar asupra firului de par negru.

Care sunt rezultatele epilarii cu laser?

Pentru ca firele de par nu cresc toate odata, epilarea cu laser nu poate distruge firele de par intr-o singura sedinta. Pilozitatea este insa redusa in mod cert, la fel si vigurozitatea firelor de par. Sedintele de epilare sunt repetate la un interval de 2-3 luni, dupa care urmeaza un relas. Dupa aceasta pauza, se poate efectua iarasi o alta sedinta de epilare cu laser. Firele de par se vor rari in mod vizibil, iar pielea va arata neteda. O sedinta poate costa intre 50 si 150 de euro.

Epilarea prin electroliza
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri