Asupra tenului, mastile cu namol actioneaza purificator, eliminand celulele moarte si favorizand aparitia altora noi.

Procedura de aplicare a mastii cu namol


Pentru ca efectul mastii cu namol sa fie unul complet, pielea se inmoaie cu ajutorul unui prosop umed, usor incalzit sau printr-o masca de parafina. In apa fierbinte se cufunda pret de cateva minute o punga cu masca de namol sterilizat. Ulterior, namolul se amesteca cu apa pana cand acesta a atins temperatura de 36-38 de grade. Cu ajutorul unei spatule se intinde un strat omogen de namol de 1-3 mm pe intreaga suprafata a tenului si se lasa sa actioneze maxim jumatate de ora. Dupa acest interval de timp, masca se inlatura cu apa calduta. Este foarte important ca dupa aplicarea mastii, muschii mimicii sa fie imobili. In functie de starea de sanatate a pielii, tratamentul cu namol al tenului se poate face fie zilnic, fie la un interval de doua zile. O cura presupune 10-12 sedinte, iar pauzele dintre cure trebuie sa fie de 20 de zile. Deoarece namalul este un preparat biologic activ, la inceputul curei pot aparea unele iritatii ale pielii. In acest caz este indicat ca masca sa fie intrerupta temporar si sa fie mentinuta pentru un timp mai scurt pe ten.

Masca de namol pentru ingrijirea parului

Masca cu namol poate fi folosita cu succes atat in tratarea si reconditionarea parului, cat si in caz de seboree sau de mastreata. Cu ajutorul unei pensule, namolul se intinde pe suprafata pielii capului, lasandu-se sa actioneze timp de douazeci de minute. Parul se clateste cu apa calda, insa dupa aceasta masca, parul nu trebuie uscat cu feonul. Masca de acest tip se aplica de maxim doua ori pe saptamana.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine Celebreaza Ziua Pamantului 2023 cu legendarul scrub de corp SABON

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri