Vei fi surprinsa sa afli ca majoritatea ingredientelor din frigiderul si bucataria ta ascund numeroase secrete de frumusete!

Secret de frumusete: ulei din arbore de ceai si pasta de dinti

Daca observi ca ti-a aparut un cos sau o pata pe ten, aplica pe locul afectat putin ulei din arbore de ceai si acoperi-l cu pasta de dinti (inainte de culcare). A doua zi de dimineata clateste-te cu apa rece si vei observa o imbunatatire majora a aspectului tenului tau.

Secret de frumusete: ou si pudra de vitamina C (masca pentru ten)

Image © Sxc.hu

Combinand o lingurita de pudra de vitamina C si un ou batut vei obtine un amestec perfect pentru o masca de fata. Aplica amestecul pe ten si lasa-l sa actioneze timp de 5 minute. Clateste-te cu apa calduta. Pielea fetei tale va deveni mai catifelata si mai stralucitoare.

Secret de frumusete: ou si ulei masline (masca de par)

Amesteca un galbenus de ou cu ulei de masline pana cand obtii o pasta omogena. Aplica masca pe par si las-o sa actioneze in jur de zece minute, iar apoi spala-te cu apa. Proteinele din ou iti vor face firul de par mai puternic in timp ce naturalul ulei de masline iti va hrani podoaba capilara, actionand la fel ca un balsam.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi

Secret de frumusete: miere

Daca ai un ten sensibil este ideal sa folosesti miere pentru a-i reda aspectul sanatos si stralucirea. Amesteca trei sau patru linguri de miere intr-un bol si apoi aplica pasta omogena pe fata. Lasa sa actioneze pentru cel putin zece minute. Nu doar ca vei capata luminozitate, insa vei reusi sa indepartezi si bacteriile ce cauzeaza cosuri.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri