Vei fi surprinsa sa afli ca majoritatea ingredientelor din frigiderul si bucataria ta ascund numeroase secrete de frumusete!

Secret de frumusete: castravete

Pentru un ten luminos si frumos, taie un castravete in bucati mici si amesteca-l cu zeama de la o lamaie. Aplicand pasta formata pe ten vei observa, in timp, imbunatatiri majore. Daca doresti sa scapi de cearcane si sa ai niste ochi mai luminosi, poti sa iti asezi pe pleoape doua felii de castravete.

Secret de frumusete: lamaie

Sucul de lamaie este excelent pentru ten daca doresti sa ai un aspect mai luminos. La fel, stoarce o lamaie si foloseste zeama pentru a capata o piele mai catifelata in zona genunchilor si a coatelor.

Image © Sxc.hu

Secret de frumusete: avocado

Iti doresti un ten exceptional in doar cateva minute? Ia un avocado, taie-l in jumatati si dupa ce i-ai scos samburele freaca feliile pe fata. Clateste-te cu apa rece si uita-te in oglinda. Vei avea un ten reimprospatat si mai stralucitor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi

Secret de frumusete: fructe ce exfoliaza

Sucul proaspat stors de ananas, rosie sau lamiae si aplicat direct pe ten cu ajutorul unui disc demachiant face minuni pentru aspectul pielii. Prin procesul de curatate cu suc de fructe iti vei exfolia fata, scapand de celulele moarte si capatand un ten radiant si fin.

Secret de frumusete: ulei de masline

Pentru o piele mai moale, cu un aspect stralucitor, te poti masa pe corp cu ulei de masline. Vei avea rezultate neasteptate! La fel, poti utiliza naturalul ulei de masline si ca balsam pentru par. Cum? Aplica-l inainte de samponare si lasa-l sa actioneze timp de un sfart de ora. Podoaba ta capilara se va hidrata si va fi mai sanatoasa.

Image © Sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri