20 August 2012 publicat în Frumusete 31 share-uri

Care este trasatura ce iti da mai multa incredere in tine?

Un zambet este o modalitate necostisitoare de a-ti schimba infatisarea. - Charles Gordy

Dintre toate trasaturile fetei, buzele sunt cele mai importante pentru viata noastra sentimentala. Ele ne ajuta sa flirtam si sa ne sarutam alesul, ducand seductia la nivelul urmator.

Asadar, trebuie sa incercam constant sa ne mentinem buzele in cea mai buna forma. Ele trebuie sa fie moi si fine. Pentru acest lucru exfoliaza-ti buzele o data pe saptamana masandu-le cu un prosop. Acest proces va elimina pielea moarta si va reimprospata pielea buzelor. Aplica zilnic un strugurel hidratant, lasa-l sa fie absorbit de piele si mai apoi aplica rujul tau favorit. Buzele vor arata sanatos, vor avea volum si vor fi lipsite de “riduri”.

Image © Shutterstock - 17234263

Tunsoarea este elementul cheie pentru a afla daca o femeie se cunoaste pe sine cu adevarat. - Hubert de Givenchy

Un par sanatos si stralucitor ne va lumina fizionomia fetei si ne va scoate in evidenta fiecare trasatura.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! FOREO lansează un nou brand anti-îmbătrânire Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate

Pentru a-ti ingriji corespunzator podoaba capilara, este nevoie sa folosesti produsele adecvate tipului tau de par. Daca ai parul cret, renunta la placa si incearca modalitati neconventionale de a-ti pune in evidenta buclele. Foloseste balsam si produse de aranjare pentru par cret cat acesta este inca umed si indrazneste sa iti faci o coafura salbatica!

Image © Shutterstock - 75582286

Foto front si main: Shutterstock

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri