20 August 2012 publicat în Frumusete 31 share-uri

Care este trasatura ce iti da mai multa incredere in tine?

Se pare ca ochii sunt intr-adevar oglinda sufletului... Intr-un studiu recent efectuat de YourTango, 40% dintre femei afirma ca partea preferata a fizionomiei lor este reprezentata de ochi (privire). Pe locul doi se situeaza buzele (zambet) cu 20 de procente, iar pe 3 parul, cu 12 procente.

Image © Shutterstock - 60858262

Cum putem sa nu iubim aceste trei trasaturi? Ochii irezistibili si patrunzatori, buzele pline si parul sanatos sunt elemente cheie pentru increderea unei femei in propriile forte. Atunci cand se simte bine in propria piele si isi iubeste aspectul, acest lucru se va vedea in relatiile cu ceilalti.

Asa-s barbatii; se incapataneaza intr-o discutie serioasa, dar se topesc la o privire. - Honore de Balzac

Ochii sunt prima trasatura pe care cineva o observa la o persoana si spun extrem de multe lucruri despre personalitatea acesteia. Elementul cheie pentru a avea o privire de invidiat este, in primul rand, somnul. La fel, este nevoie sa iti ingrijesti pielea din jurul ochilor pentru a avea o fizionomie luminoasa si o privire atragatoare.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

In cazul in care muncesti foarte mult si pielea din jurul ochilor tai este obosita sau ai cearcane, iata un truc simplu ce te va ajuta sa iti revii rapid: tine crema pentru fata in frigider.

Image © Shutterstock - 11489956


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri