Discret, fantezist, natural sau mai accentuat, un machiaj bine realizat corecteaza, infrumuseteaza si pune in valoare orice chip.Cine a spus machiajul nu este important si atunci cand purtam ochelari?
Avantajul obrazului oval este ca ingaduie orice tip de machiaj, permite orice fantezie cromatica atata timp cat aceasta ne valorifica frumusetea naturala, indiferent de tipul de ochelari pe care ii purtam (cu rame drepte, alungite, rotunjite, etc.).

Unei figuri triunghiulare si mici i se potriveste un machiaj in nuante deschise. Pentru a nu diminua si mai mult obrazul, rama ochelarilor trebuie sa fie fina si discreta, iar varful barbiei va fi umbrit prin alternarea a doua tonuri diferite de fond de ten, una mai deschisa si una mai inchisa.

Maxilarele pronuntate ale fetei patrate pot fi corectate prin aplicarea unui fond de ten in nuanta de bej-auriu si prin umbrirea pometilor intr-o nuanta mai inchisa de fond de ten. Machiajul poate fi identic cu cel al fetei rotunde, incercandu-se indulcirea trasaturilor. Obrazului patrat ii vin ca o manusa ochelarii cu rama dreapta, usor alungita inspre tample si rotunda in partea de jos.

Jocuri de lumini, machiaj impecabil

Purtatul ochelarilor in mod constant poate duce la amplificarea cearcanelor. Pentru a atenua umbrele albastrui de sub ochi se aplica sub ochi un anticearcan puternic sau o crema corectoare intr-o nuanta mai deschisa decat nuanta tenului. De asemenea, prin frecarea ochelarilor in zona nasului sau in partea de sus a pometilor, exista tendinta ca fondul de ten sa fie sters. Pentru a evita acest lucru si pentru ca fondul de ten sa adere mai bine pe piele, se va aplica in aceste zone un strat finut de pudra compacta.

In cazul persoanelor care sufera de miopie, prin machiaj se va incerca obtinerea unui efect de marire a ochilor. Pentru a conferi profunzime privirii, se recomanda utilizarea culorilor calde (uneori lucioase), naturale si discrete. Se va evita trasarea unui contur pe linia inferioara a ochiului, aplicandu-se in schimb un contur intr-o culoare mai inchisa (dar nu negru) pe pleoapa superioara.

In cazul hipermetropiei, ochelarii maresc ochiul, iar un machiaj adecvat va incerca sa micsoreze ochiul. Ochii nu trebuie scosi in evidenta printr-un machiaj excesiv. Se poate opta pentru farduri in nuante mai sobre, dar foarte sterse in timpul zilei si usor mai accentuate pe timpul serii. Machiajul smokey poate constitui o alegere inspirata in acest caz.

In cazul persoanelor suferind de astigmastism genele sunt cele care trebuie puse in evidenta. Pentru a da profunzime privirii, rimelul poate fi aplicat in doua straturi, iar fardurile pot fi mai intense si in nuante mai vesele.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri