15 August 2012 publicat în Frumusete 37 share-uri

Iata cateva sfaturi usoare care sa te ajute sa fii stralucitoare chiar si fara machiaj, zi de zi, si chiar si in zilele speciale de sarbatoare!

3. Tunsoarea este foarte importanta pentru a arata bine fara machiaj.

Tunsoarea joaca un rol major in schimbarea fizionomiei pe care o are o femeie. Avand parul tuns in concordanta cu trasaturile fetei, vei arata eleganta chiar si fara machiaj. Iti poti schimba stilul oricand

doresti, insa tine cont ca pentru a descoperi cea mai avantajoasa tunsoare pentru tine, aceasta trebuie sa se potriveasca si cu personalitatea ta, mediul in care lucrezi sau modul in care te imbraci.

4. Pentru a arata bine fara machiaj, alege hainele potrivite pentru tine.

Nu doar un machiaj reusit, ci si hainele ajuta o femeie sa fie stralucitoare. Atunci cand iti alegi hainele, gandeste-te ca acestea sa aiba culoarea potrivita. Imbraca-te, mai ales vara, in rochii stilate, insa si confortabile. Pentru a arata bine nu este nevoie neaparat sa urmezi ultimele trenduri in moda, ci sa te simti bine in ceea ce porti. O vestimentatie aleasa cu gust ce iti scoate personalitatea in evident ate va scoate in evidenta oricand!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Image © Shutterstock - 35521945

Pentru a arata bine cu sau fara machiaj, intotdeauna zambeste si fii increzatoare! Aceste doua lucruri joaca un rol major in interactiunile cu persoanele de sex opus!

Foto front si main: Shutterstock

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri