Machiajul permanent este o procedura simpla, nechirurgicala care se realizeaza la nivelul buzelor si al ochilor. Procedura contur make-up se efectueaza intr-un salon specializat, unde, dupa ce tenul a fost curatat in profunzime, se deseneaza un contur corect si precis al sprancenelor, al ochilor sau al buzelor.

Goana dupa frumusete a constituit dintotdeauna o preocupare a femeilor, incepand cu baile de lapte ale fascinantei Cleopatra si continuandu-se cu chirurgia din zilele noastre. Femeile au aflat ca nimic nu este suficient atunci cand vine vorba de frumusete. Orice mic truc si detaliu care ar putea sa adauge farmecului personal si mai multa stralucire este mai mult decat binevenit. In secolul vitezei si al noutatilor, timpul este un lux pe care putine dintre noi ni-l permitem. Si cu toate acestea, machiajul tenului, mai mult decat un ritual de infrumusetare, a devenit un obicei fara de care nu am mai putea concepe viata noastra de zi cu zi. Un strop de culoare, un contur adaugat acolo unde trebuie, o trasatura usor accentuata, un machiaj realizat cu grija si devenim subit mai increzatoare in frumusetea noastra. Aratam proaspete, atragatoare, mai feminine. Machiajul ne face sa ne simtim ca atare. De-a lungul unei zile insa creionul dermatograf se sterge usor, conturul trebuie reinnoit, iar seara este mai mult decat necesara demachierea tenului. Stiinta moderna ne-a pus insa la dispozitie un tip de machiaj care ne scuteste de efectuarea acestor mici retusuri, machiajul permanent. Ce trebuie sa stim insa despre acest tip de machiaj?



Ce presupune machiajul permanent?


Machiajul permanent este o procedura simpla, nechirurgicala care se realizeaza la nivelul buzelor si al ochilor. Procedura contur make-up se efectueaza intr-un salon specializat, unde, dupa ce tenul a fost curatat in profunzime, se deseneaza un contur corect si precis al sprancenelor, al ochilor sau al buzelor. Ulterior se trece la pigmentarea acestora. Asadar, machiajul este executat in cadrul a doua sedinte. In cea dintai, buzele si sprancenele sunt usor schitate, iar in cea de a doua sedinta are loc machiajul propriu zis. La nivelul sprancenelor este executat practic un fel de tatuaj cu linii si puncte foarte fine care imita forma firelor de par. Acelasi procedeu se poate executa si pe linia de contur a ochilor, la baza genelor, iar un tatuaj asemanator se poate face si pentru buze. Pentru sprancene si ochi, pigmentul utilizat este de culoare maro sau cenusiu inchis, iar in cazul buzelor pigmentul este de culoare rosie. Se poate opta pentru un anumit tip de nuanta, insa in alegerea unei nuante potrivite se va tine cont de culoarea naturala a pielii. Poate fi imbunatatita si forma buzelor in functie de conturul care a fost schitat, fiind posibila chiar si o pigmentare completa.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri