15 Iunie 2012 publicat în Frumusete 1 share-uri

Aspectul pielii este extrem de important pentru orice femeie. Asadar, cand vine vorba de ten, fiecare dintre noi isi doreste sa para mereu tanara!

4. Pentru a arata mai tanara, nu uita de crema cu protectie UV.

Este foarte important sa iti protejezi pielea de razele soarelui, acesl lucru fiind esential pentru o piele mai sanatoasa, luminoasa si tanara. Asadar, fa-ti un obicei din a aplica pe fata crema cu protectie UV inainte sa iesi din casa. Ideal ar fi ca aceasta sa aiba un factor de protectie mai mare de 15+.

Trebuie sa retii faptul ca aceasta crema cu protectie UV nu trebuie folosita doar vara, atunci cand soarele este extrem de puternic, ci si iarna sau in zilele noroase ori ploioase.

Image © Shutterstock - 8423689

5. Pentru a arata mai tanara, schimba-ti stilul de viata.

Pe langa curatarea, hidratarea, exfolierea tenului si folosirea cremelor cu protectie UV, cel mai important lucru pe care il poti face nu doar pentru a arata mai tanara, ci si pentru a te simti mai vioaie este sa iti schimba stilul de viata!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

Stralucirea din ochii tai dispare o data cu varsta deoarece, de-a lungul timpului, iti expui corpul unor factori exteriori negativi si te lasi condusa de obiceiuri nocive. Asadar, incearca sa eviti pe cat de mult fumatul sau mediile prea poluate (pe cat posibil), mananca zilnic fructe si legume proaspete, nu te culca prea tarziu si fa exercitii!

Avand un stil de viata mai sanatos poti sa iti mentii usor tonusul si sa te simti mai tanara!

Garbo iti recomanda si:

Din secretele de frumusete ale Cleopatrei: Ritual de ingrijire naturista a pielii

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri