15 Iunie 2012 publicat în Frumusete 1 share-uri

Aspectul pielii este extrem de important pentru orice femeie. Asadar, cand vine vorba de ten, fiecare dintre noi isi doreste sa para mereu tanara!

Fiecare femeie isi doreste sa aiba o piele tanara si luminoasa! Urmand cinci pasi simpli in rutina zilnica de frumusete si ingrijire, si tu o poti avea!

Image © Shutterstock - 1288397

1. Pentru a arata mai tanara, curata-ti tenul corespunzator.

Curatarea corecta a tenului este extrem de importanta pentru o piele mai tanara si luminoasa. In fiecare zi, pielea ta absoarbe ulei, praf, machiaj si alte multe tipuri de impuritati. Tocmai de aceea, o curatare adecvata cu produsele recomandate tenului tau ajuta pielea sa se regenereze si reimprospateze.

Ideal ar fi ca atunci cand folosesti produsele de curatare sa te clatesti cu apa calduta si sa eviti sa le folosesti de mai multe ori pe zi deoarece pot provoca iritatii sau chiar acnee.

2. Pentru a arata mai tanara, exfoliaza-ti tenul cel putin o data pe saptamana.

Pentru a-ti ingriji tenul corect, este nevoie sa il exfoliezi cel putin o data, sau chiar de doua ori pe saptamana. Acest proces ajuta pielea sa devina mai luminoasa si mai fina. Mai mult, prin exfoliere scapi de celulele moarte de la suprafata pielii si pregatesti fata pentru o hidratare in profunzime.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

3. Pentru a arata mai tanara, hidrateaza-ti pielea.

Atunci cand inaintezi in varsta, pielea ta isi pierde din elasticitate, iar pe fata iti apar riduri si pete.

Asadar, utilizand regulat creme hidratante, iti poti reimprospata pielea fetei, eliminand (in timp si cu o aplicare corecta) ridurile si petele. In fiecare zi, inainte de a-ti aplica machiajul si dupa ce ti-ai curatat bine tenul, hidrateaza-ti fata, dar si corpul, corespunzator.

Image © Shutterstock - 10664248


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri