Se stie ca dupa 30 de ani, corpul femeii anumite modificari, organismul fiind mai susceptibil ca niciodata acumularii de depozite grase.
In China, cele patru tipuri de ceai, Ming Mei (Spranceana zeului longevitatii), Bai Mu Dan (Bujor alb), Yin Zen (Ace de argint) si Silvery Pekoe se servesc la ocazii speciale, optandu-se pentru un anumit sortiment de ceai in functie de ocazia respectiva. Gustul ceaiului alb difera de cel al ceaiului rosu, verde sau negru, avand un alt fel de aroma. Incercand sa-l descrie in cuvinte, degustatorii chinezi au dat un singur verdict: “savuros”. Si poate ca nu sunt foarte cunoscute, dar proprietatile terapeutice ale ceaiului alb sunt extraordinare, un studiu realizat de Universitatea Pace din New York demonstrand ca ceaiul alb distruge pana la 80% din majoritatea speciilor de virusi si bacterii. In plus, pe langa proprietatile sale antibacteriene remarcabile, ceaiul alb mai are si alte efecte benefice asupra starii de sanatate a oraganismului. Flavonoizii pe care ii contine planta de ceai alb prevenin aparitia tumorilor la colon, la sani sau la ficat.

Cantitatea de antioxidanti pe care o contine ceaiul alb recomanda planta drept un eficient scut de protectie al sistemului imunitar. Folosit in compozitia cremelor de subtiere a siluetei, ceaiul alb determina reintinerirea celulelor pielii, favorizand astfel mentinerea unui aspect al pielii neted si ferm pe o perioada de timp indelungata. Mai mult decat atat, recente cercetari stiintifice au dat la iveala faptul ca acesti antioxidanti continuti de ceaiul alb nu numai ca lupta impotriva radicalilor liberi, dar si protejeaza celulele pielii de efectele nocive ale expunerii prelungite la soare. Cum actioneaza insa ceaiul alb asupra depozitelor adipoase? Intr-o prima faza, ceaiul alb stimuleaza mecanismele celulare, activand arderea celulelor de grasime, iar intr-o etapa secundara, impiedica reaparitia depunerilor de grasime, orientand utilizarea energiei din depozite. Per ansamblu, efectul sau este unul de remodelare si de subtiere. Celule adipoase sunt arse, iar pielea isi recapata forma supla si elasticitatea.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri