Poate ca nu ne dam seama sau ignoram acest lucru, dar pleoapele au in mod sigur un rol important atunci cand vine vorba de frumusetea si profunzimea ochilor.
Riscurile interventiei de blefaroplastie

In mod normal, dupa aceasta operatie nu ar trebuie sa ramana cicatrici vizibile, insa te poti alege cu unele vanatai la pleoapele inferioare care dispar dupa un interval de 7-10 zile. Firele de sutura sunt indepartate dupa cinci-sapte zile de la operatie, nuanta violacee din jurul lor estompandu-se in timp pana la disparitie. Ca un efect secundar postoperatoriu mai poti sesiza ca ochii vor deveni foarte sensibili in cazul unei lumini puternice. Pana la vindecarea totala, ochii trebuie protejati prin purtarea ochelarilor de soare la lumina soarelui, iar timp de cateva saptamani de la operatie se vor evita miscarile foarte bruste ale capului. Mai trebuie sa stii ca aceasta operatie nu este recomandata persoanelor care prezinta afectiuni oftalmologice, existand de asemenea unele riscuri legate de anesteziere si de sangerare. Usturimea resimtita la nivelul ochilor dupa operatie poate fi temperata prin calmante luate la recomandarea medicului.

Rezultatul final

Ce se obtine de fapt prin aceasta operatie si dupa ce perioada de timp de la interventie? Ei bine, rezultate concrete vor fi vizibile abia dupa doua-trei luni de la operatie. Dupa recuperarea finala, ochii isi vor recapata expresia lor naturala si tinereasca, ochii parand mai odihniti si mai mari. In general, daca operatia este facuta cu maiestrie, nu sunt necesare si alte interventii aditionale sau rectificari timp de cativa ani de la operatie. In functie de persoana insa si de la caz la caz, se pot efectua insa mai multe interventii de-a lungul timpului.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri