Depunerile de grasime apar pe abdomen, pe talie, pe coapse sau pe solduri. La ora actuala in trend se afla numeroase tehnici de slabit si de subtiere a taliei, insa s-a dovedit ca gelurile si cremele de remodelare sunt foarte eficiente in arderea depunerilor de grasime.
Inainte de aplicarea unui creme de subtiere si remodelare corporala, trebuie urmat un tratament exfoliant de indepartare a celulelor moarte. Este mai multe decat necesar pentru ca celulele moarte, daca nu sunt eliminate, nu permit patrunderea in profunzimea pielii a principiilor active existente in crema de remodelare corporala. Crema se aplica pe zona care trebuie tratata, masandu-se timp de cateva minute pana cand este absorbita in totalitate de piele.

Cat de des trebuie sa aplicam cremele?

Este vital sa aplicam cu regularitate astfel de creme. Depozitele grase nu au aparut peste noapte si nici nu vor disparea peste noapte. A fost vorba despre un “efort sustinut” si tot prin actiune constanta vom reusi sa scapam de ele. In plus, fiecare crema are o anumita frecventa de folosire, stabilita in functie de timpul de actiune al substantelor active. Daca nu respectam indicatiile, este imposibil sa obtinem rezultatele dorite.

Masajul

Gelurile de subtiere si remodelare trebuie aplicate in special pe coapse, solduri si abdomen. Aceste zone sunt predispuse la ingrasare. Dupa varsta de 30 de ani, depozitele de grasime incep sa isi faca aparitia in special in aceste zone.

Miscarile pe care le facem atunci cand aplicam crema pe corp trebuie sa fie circulare, de jos in sus, incepand cu genunchii, continuand cu zone feselor si urcand pana aproape de piept. Extrem de important este si momentul in care aplicam crema de remodelare corporala. Se recomanda ca acest proces de ingrijire si de tonifiere a pielii sa aiba loc imediat dupa baie. Iar inainte de aplicarea cremei, pielea trebuie sa fie curatata si bine hidratata. De ce? Pentru ca temperatura ridicata si hidratarea pielii determina o mai buna patrundere a substantelor active in straturile mai profunde ale dermei.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri