21 Martie 2012 publicat în Frumusete 63 share-uri

Fiecare femeie este frumoasa in felul ei, insa exista cateva reguli in ceea ce priveste imbracamintea care ne pot accentua trasaturile frumoase si ce piese putem evita pentru a arata fara cusur. De ce sa nu profitam de ele?
Silueta clepsidra Aceasta este cea mai ravnita silueta de toate femeile, si cea mai adorata de catre barbati. Aceste femei au bustul si soldurile de aproximativ aceleasi marimi iar talia este foarte bine definita, subtire si frumoasa. Daca ai aceasta silueta ideala, atunci nu trebuie decat sa iti pui in valoare formele frumoase.
Poarta haine stramte care sa iti accentueze forma bustului, a taliei si a soldurilor, bluze sau rochite cu decolteuri adanci, rochii si fuste care sa iti subtieze talia, pantaloni sau fuste conice sau drepte, haine in materiale fine cu modele subtile, jackete care sa accentueze talia. Evita hainele largi care nu te avantajeaza, fustele cu pliuri mari, bluzele pe gat si materialele groase.

Silueta rectangulara

Aceasta silueta este considerata ca fiind perfecta azi, multe din modele avand forma corpului asa. Ele au un bust mediu, talie nedefinita si maini si picioare frumoase. Aceasta silueta se remarca prin faptul ca aceste femei arata bine in orice, chiar si in rochiile lungi si drepte. Totusi, este bine sa accentuati zona taliei si sa scoateti fundul si bustul in evidenta pentru un aspect feminin.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Accesorii perfecte pentru Paște de la CCC adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele

Poarta bluze cu decolteul in V, sau bluze care sa iti scoata in evidenta decolteul, rochii si bluze fara maneci, rochii care iti subtiaza talia dar cu volum, fuste in A, pantaloni usor evazato, haine nu foarte stramte, curele pe talie care sa o accentueze, fuste si pantaloni cu talie joasa. Poarta pantaloni sau fuste cu buzunare pentru a da sezantia de plin. Ai niste picioare frumoase, sa ca nu le ascunde. Poarta tocuri. Totusi, trebuie sa stai departe de hainele cu modele verticale, linii, jackete pana la talie, scurte, pantaloni si fuste cu talie inalta etc.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri