21 Martie 2012 publicat în Frumusete 63 share-uri

Fiecare femeie este frumoasa in felul ei, insa exista cateva reguli in ceea ce priveste imbracamintea care ne pot accentua trasaturile frumoase si ce piese putem evita pentru a arata fara cusur. De ce sa nu profitam de ele?
Silueta para inversata

Daca ai umerii lati, pieptul voluminos si un bazin ingust atunci silueta ta este de tip para inversata. Ce trebuie sa faci in cazul acesta este opusul a ceea ce am notat mai sus, legat de silueta para. Trebuie sa accentuezi partea inferioara a corpului si sa distragi atentia de la cea superioara.

Pentru a crea efectul dorit poarta materiale vaporoase, bluze cu maneci drepte, trei sferturi, fuste si rochii in forma de A, pantaloni evazati, rochite baby doll si scoate-ti in evidenta decolteul. Evita pantalonii sau fustele stramte, conice, bluzele voluminoase, eventual si cu modele, bluze care sa iti scoata in evidenta umerii, buzele pe gat sau fara decolteu.

Silueta tip mar

Aceasta persoana are, in general, picioarele lungi si subtiri iar zona din jurul taliei este plina, pronuntata. In general aceste persoane, cand se ingrasa, nu pun grasime in zona picioarelor mai deloc, ci numai in zona taliei. Ideal ar fi sa dam impresia unui tors lung si slab, sa distragem atentia de la colacei si sa accentuam acele picioare lungi si frumoase.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte
In cazul in care ai aceasta silueta trebuie sa stii ca hainele in linii drepte cu taieturi simple sunt cele mai potrivite. Bluzele drepte, pantalonii drepti si fustele drepte sunt potrivite. Atrage atentia catre fata si gat purtand accesorii, catre bust purtand sutiene cu pernute, haine cu pernute, epoleti si gulere mari, haine fara pliseuri si pense, rochii si bluze care sa iti subtieze talia. Evita materialele care se muleaza pe corp, bluzele pe gat, curelele late, fuste si pantaloni conici sau stramti, haine cu imprimeuri (mai ales orizontale), jackete sau bluze scurte, si bluze, pantaloni si fuste stramte in jurul taliei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri