30 Ianuarie 2012 publicat în Frumusete 27 share-uri

Daca alegem sa ne facem manichiura acasa trebuie sa stim cum sa ne ingrijim unghiile in asa fel incat ele sa fie frumoase si sanatoase. Iata cateva trucuri pentru a obtine un rezultat maxim!

Alege oja potrivita

Oja poate fi nociva pentru unghii atunci cand ea este de proasta calitate. Aceste oje iti ingalbenesc unghiile, le deterioreaza si le fac sa devina fragile, duc la rupera si exfolierea lor, deci nu sunt o idee tocmai buna. Anumiti specialisti recomanda folosirea unor tratamente in locul ojelor, fie ele si transparente. Oja se aplica din trei miscari (centru si apoi fiecare parte), in doua straturi (asteapta sa se usuce primul, si apoi treci la al doilea). Trucul pentru o manichiura mai rezistenta este aplicarea unui strat de baza, care are si rolul de a preveni ingalbenirea unghiilor, apoi doua stratui de lac de unghii si acoperit intr-un final cu lac de unghii incolor pentru o stralucire frumoasa. Indiferent de ce scrie pe oja, ea va fi complet uscata dupa aproximativ 30 de minute.

Ingrijirea mainilor

Niste maini ingrijite si frumoase inseamna si unghii sanatoase. Este foarte important sa le ingrijim corespunzator, mai ales acum cand e frig si purtam manusi. Mainile trebuiesc hidratate in fiecare zi, iar atunci cand iti faci toaleta, ai grija sa incluzi si fiecare deget, fiecare unghie. Atunci cand iti alegi crema hidratanta este ideal sa alegi una care are in compozitie un procent mare de apa astfel incat sa intre repede in piele. De asemenea, in fiecare saptamana, trebuie sa iti exfoliezi mainile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

Garbo.ro iti recomanda si alte articole despre frumusetea si sanatatea manilor tale:

Trucuri pentru o manichiura perfecta

Ingrijirea cuticulelor

Cum poti ingriji unghiile fragile in mod natural

Tratamente naturiste pentru hidratarea mainilor uscate

Tratamente cu parafina pentru ingrijirea tenului si a mainilor

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo.ro - Ghidul tau si al familiei tale - pentru a primi si alte informatii despre frumusete si ingrijire.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri