12:04, 11 Aprilie 2008 publicat în Frumusete

Intr-un articol anterior discutam despre transformarile corpului dupa varsta de 30 de ani. Acum va prezentam solutia perfecta pentru combaterea celui mai suparator efect al trecerii timpului: acumularea de depozite grase.
Articol sustinut de
noul Gel de Subtiere si Remodelare de la NIVEA

Intr-un articol anterior discutam despre transformarile corpului dupa varsta de 30 de ani. Acum va prezentam solutia perfecta pentru combaterea celui mai suparator efect al trecerii timpului: acumularea de depozite grase. Dupa varsta de 30 de ani, trebuie sa invatam sa readucem natura de partea noastra. Ceaiul alb si anasonul sunt cele doua ingrediente minune capabile sa lupte impotriva trecerii timpului. Combinate, cele doua plante determina subierea si remodelarea siluetei.

Efectele minune ale ceaiului alb


Indiferent ca ne referim la ceaiul verde, negru sau rosu cu siguranta am auzit vorbindu-se despre efectele benefice ale acestuia asupra organismului uman. Si este foarte probabil ca multe dintre noi sa le fi constatat chiar pe propria piele. Se pare insa ca si ceaiul alb, planta specifica Chinei, dar considerata o raritate in alte tari, este considerata un dar valoros al naturii. Pentru ca este o planta scumpa si rara, nu este folosita foarte des in componenta produselor cosmetice sau de ingrijire corporala si multe dintre noi au auzit vag de efectele acestei plante miraculoase. Pe langa gustul sau aparte, diferit de al celorlalte ceaiuri, ceaiul alb are si efecte terapeutice remarcabile, ajutand la prevenirea si incetinirea procesului de inmultire a bacteriilor responsabile de producerea infectiilor stafilococice, streptococice sau a cariilor. Ceaiul alb are un continut mult mai mare de antioxidanti anticancerigeni decat ceaiul verde.

Proces special de preparare

Procesul de preparare al ceaiului alb este unul special. Ceaiul alb se prepara din muguri si frunze tinere de-a lungul carora se observa perisori albi de dimeniuni mici. Planta de Ceai Alb trece intr-o prima faza printr-un proces de ofilire. Frunzele alcatuite din multi muguri sau numai din muguri se usuca la soare, se incalzesc la foc, iar apoi sunt supuse la o torefactie rapida pentru a impiedica aparitia oricarui semn de fermentatie. Yin Zhen este un sortiment de ceai alb care se obtine doar din muguri(“Ac de argint”), Ming Mei este un alt tip de ceai alb care se prepara din frunze (“Spranceana zeului longevitatii”), iar Bai Mu Dan (“Bujorul alb”) se obtine din primele doua frunze si muguri acestora.

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri