2 Decembrie 2011 publicat în Familie 157 share-uri

Cred ca aceasta iubire m-a facut mai buna. Am fost intr-un fel purificata, trecand prin flacarile iubirii mai intai si apoi prin cele ale iadului. Dar voi iubi mereu.

Continuarea acestei povesti ar insemna pierderea sansei de a ne gasi fiecare acel suflet pereche, alaturi de care sa vibram in armonie cu sinele nostru, care sa ne infrumuseteze viata, care sa ne propulseze pe drumul evolutiei spirituale.

Destinul povestii noastre de iubire s-a implinit. Un nou suflet intrupat ca si rod al acestei iubiri pune deja intrebari iscoditoare: “Mami, tu il iubesti pe tati?”. ”De ce te-ai suparat pe tati?”. Copii percep tot, sunt senzitivi si intuitivi, atenti si receptivi.

Voi invata sa traiesc mai bine, mai frumos, mai adevarat, mai onest fata de mine si fata de ceilalti. Cred ca aceasta iubire m-a facut mai buna. Am fost intr-un fel purificata, trecand prin flacarile iubirii mai intai, si apoi prin cele ale iadului.

Dar voi iubi mereu.

Un articol de Corina Vava

Cu acest material, Corina Vava a participat la concursul de creatie organizat alaturi de editura Herald. Nu s-a numarat printre castigatori, insa ne-a placut in mod deosebit acest articol. Vorbeste atat de realist si frumos despre iubire, sfarsit de iubire si speranta de a iubi mereu...

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri