13 Octombrie 2011 publicat în Familie 148 share-uri

Fie ca esti intr-o relatie de mai mult timp si care nu mai functioneza, fie ca esti intr-o relatie noua, e important sa stii ca trebuie sa claditi increderea unul in celalalt. Acesta este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le puteti face pentru relatia voastra.

Unii oameni au tendinta de a strecura aspecte private despre partener intr-o conversatie cu altcineva, facandu-I pe acesta sa se simta stanjenit. Din acel moment, exista certitudinea ca persoana din viata noastra nu ne va mai marturisi cu atat de multa usurinta aspecte din intimitatea sa.

4. Deschide-te fata de iubitul tau

Daca nu impartasesti niciodata nimic despre tine insati, atunci va incepe sa se intrebe de ce nu ai incredere sa i te marturisesti si in schimb, va incepe sa isi piarda la randul sau, increderea. Lasa-l sa observe ca ai incredere in legatura voastra, astfel incat sa ii poti marturisi secretele tale, cu inima deschisa.

5. Petreceti timp de calitate impreuna

Cat mai mult timp petrecut impreuna este ceea ce va face sa fiti increzatori si legati unul de celalalt. Daca unul dintre voi este mereu ocupat facand alte lucruri fara sa isi faca timp pentru amandoi, nu veti avea sansa de a fi fericiti impreuna. De fapt, cel neglijat va incepe sa simta ca nu prea are rost sa aiba incredere de vreme ce aceasta nu seamana cu o relatie, pana la urma. Timpul de calitate petrecut impreuna este esential pentru relatii stranse.

6. Simtul masurii in cearta

Cearta este unul dintre cele mai daunataoare increderii dintr-o relatie. Daca partenerul este invinuit si ranit, atunci increderea dispare… increderea sa ca tu esti acea persoana care il trateaza mereu bine.
Asa ca nu distruge increderea dintre voi, aruncand tot ce este negativ pe umerii celuilalt, reprosandu-i tot ce a zis sau facut. Nu puneti intreaga vina in spatele celuilalt. Demonstrati-va unul celuilalt ca aveti responsabilitate pentru partea voastra de vina si astfel, increderea nu va fi pierduta.

7. Vorbeste-i depre orice din trecutul tau

Daca exista ceva in trecutul tau care ar putea sa slabeasca increderea sa in tine, sa nu tii secret, sperand ca acesta nu va fi aflat fiindca daca in final va fi descoperit, partenerul tau se va intreba de ce nu ai avut destula incredere astfel incat sa i te dastainuiesti. Va incepe sa fie apoi suspicios cu privire la motivele tale, iar suspiciunea este cea mai daunatoare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine?

Foto front si main: gareth1953


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri