19 August 2011 publicat în Familie 32 share-uri

Raymond B. Green - detectiv particular si Marcella Bakur - specialista in psihologie au identificat mai multe caracteristici specifice ale comportamentului infidelului.

10. Cand critica in mod excesiv o persoana de sex opus, incearcand sa te convinga de faptul ca nu ar fi nicicand interesat de ea, incearca sa ascunda o atractie secreta existenta intre ei doi.

11. Critica parti ale personalitatii tale pe care inainte le gasea provocatoare si interesante.

12. Se supara cu usurinta daca faci diverse comentarii, de altfel inocente, la adresa sa.

13. El pare a nu mai da atentie caminului vostru, copiilor vostri, vietii voastre in general.

14. Incepe sa inchida usile, pentru a-si pastra intimitatea cand inainte le-ar fi lasat deschise. Iata cum se explica acest comportament: partenerii din cuplurile aflate intr-o relatie indelungata, de multe ori, lasa usa baii sau a dormitorului deschise atunci cand isi fac toaleta, chiar daca celalat se afla in apropiere, semn ca fata de aceasta persoana nu au inhibitii. Pe masura ce relatia sa cu o altcineva evolueaza, el incepe sa inchida usa, distantandu-se fata de tine psihic si fizic.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Caria dentară – ce este și cum se tratează A patra conferință Autentic va avea loc pe 30 mai 2023 Majoritatea femeilor cred că încă nu există egalitate de gen în România

15. Nu te mai complimenteaza.

16. Nu iti mai spune “Te iubesc”.

17. Exprima vinovatie daca faci ceva dragut pentru el. Tu ar trebui sa fii persoana care ii face viata un calvar si relatia voastra imposibil de continuat. Daca te comporti altfel, iti fortezi partenerul infidel sa reconsidere faptele sale.

18. Intoarce roata si te acuza in mod nedrept de inselaciune, desi nu are nicio dovada.

19. Ar petrece timp mai degraba cu prietenii lui decat cu tine.

20. Nu mai arata niciun interes fata de viitorul relatiei voastre.

21. Inceteaza sa mai fie grijuliu.

22. Este mai interesat sa citeasca o carte sau sa se uite la televizor decat sa vorbeasca cu tine sau sa faca dragoste cu tine.

23. Atunci cand se trezeste pare dezorientat, confuz. Aceasta stare poate fi cauzata de faptul ca nu mai este asa de sigur in patul carei iubite s-a trezit.

5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Începe distribuția alimentelor de la UE. Cine le poate primi ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

24. Este foarte distant fata de tine iar cand incerci sa deschizi subiectul in legatura cu acest aspect, nu vrea sa vorbeasca si devine foarte atent in privinta intimitatii sale.

25. Purtarea partenerului tau devine atat de ciudata incat o sesizeaza chiar si prietenii vostri comuni. Membrii familiei vor observa tensiunea existenta intre voi, chiar inainte ca voi insiva sa fiti constienti de ea.

Raymond B. Green si Marcella Bakur sunt autorii best-seller-ului "Cheaters: 180 Telltale Signs Mates Are Cheating and How to Catch Them" pe care o gasiti si pe Amazon.com.

Tema articolului via iVillage.com.

Foto front si main: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri