19 August 2011 publicat în Familie 32 share-uri

Raymond B. Green - detectiv particular si Marcella Bakur - specialista in psihologie au identificat mai multe caracteristici specifice ale comportamentului infidelului.

Ar trebui sa iti faci griji daca:

1. Partenerul tau este mult mai atent cu tine decat de obicei. Acest comportament este provocat de sentimentele de vinovatie pe care cel care insala le are in stadiul incipient al relatiei sale cu o alta persoana. Aceasta atentie incepe sa dispara pe masura ce infidelitatea continua.

2. Partenerul tau incepe sa iti cumpere cadouri – multe cadouri. Acestea sunt “cadouri ale vinei” pe care le primesti fiindca partenerul tau se simte vinovat din cauza tradarii, in acest fel reusind sa mai atenueze din sentimentul de vinovatie pe care il are.

3. Purtarea partenerului tau din ultima vreme iti da senzatia stranie ca ceva nu este in regula. Daca simti asta, ai incredere in instinctele tale. Faptul ca le ignori inseamna ca vrei sa inchizi ochii in fata adevaraului. Tu stii cel mai bine obiceiurile si felul de a fi al partenerului tau, asa ca ai destul de multe motive sa devii suspicioasa atunci cand observi ca acestea se schimba.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Caria dentară – ce este și cum se tratează 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

4. Cauta tot felul de motive de cearta? Daca face acest lucru, inseamna ca isi creaza justificari pentru plecari furtunoase de acasa cu scopul de a se intalni cu cealalta.

5. Oridecateori va certati sau aveti discutii, el spune ca relatia voastra se indreapta catre final. Iti arunca replici ca: "Ce ai face daca ne-am desparti" sau "Indiferent ce s-ar intampla intre noi, te voi iubi ca un prieten". In general el gandeste foarte negativ cu privire la relatia voastra. El spune aceste lucruri fiindca in viata lui exista o alta persoana pe care se poate baza in cazul in care relatia voastra s-ar sfarsi. Daca partenerul tau iti tot repeta astfel de replici, ar fi cazul sa iti faci griji.

6. Incepe sa aiba toane. Pare foarte nerabdator atunci cand trebuie sa va despartiti si in acelasi timp este ursuz si depresiv atunci cand sunteti in preajma lui. Daca sunteti in aceasta relatie de o vreme indelungata, cel care insala incearca sa mentina ambele relatii pentru o perioada, in paralel. Orice problema care apare in una dintre relatii, infidelul o va defula in cealalta, ceea ce este inevitabil.

Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

7. A devenit rece si nu iti mai vorbeste. Locuiti impreuna, dar nu mai comunicati. Nu ii mai pasa de sentimentele tale...

8. Gusturile sale in materie de muzica s-au schimbat brusc; aceasta se intampla fiindca cealalta partenera a sa, probabil, asculta acea muzica.

9. Daca partenerul tau arata ca ar avea anumite probleme cu stima de sine inseamna ca ar putea avea si o predispozitie spre tradarea in dragoste. De obicei, oamenii nesiguri cauta sprijin in ceilalti iar daca nevoile lor nu sunt satisfacute intr-o relatie, atunci ei vor cauta acest sprijin in alta parte.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri