Infidelitatea se refera la incalcarea promisiunii de a ramane credincios/a unui partener. Acea promisiune ati facut-o fie in ziua casatoriei in fata altarului si a martorilor invitati, fie a fost un acord pe care, ca iubiti, l-ati facut in intimitatea dormitorului.

6. Care este legatura dintre venituri si infidelitate? Un studiu efectuat de catre Universitatea Cornell a gasit ca femeile sunt mai putin predispuse la inselaciune atunci cand au un venit mai mic decat cel al partenerilor. Nu acelasi lucru se poate spune si in cazul barbatilor. Un barbat care castiga mai putin decat sotia sa este foarte predispus la inselaciune, arata acelasi studiu. Puteti citi mai multe despre acest subiect si in articolul "Banii aduc fericirea!", publicat de Garbo.

7. Cum va puteti da seama de tradare? Puteti detecta aventura unui partener foarte usor. El incepe sa se comporte brusc altfel. Incepe sa puna mai mare pret pe felul cum arata, isi critica sotia si/ori face cadouri. Atunci cand un partener este in mod constant critic, inseamna ca incearca sa arunce vina pe care o simte, asupra celuilalt. Un partener care ofera cadouri s-ar putea sa faca aceste gesturi tot din vina. Intuitia joaca un rol foarte important in detectarea comportamentului necredincios, scrie si Psichology Today.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

8. Privita din alte perspective, infidelitatea este totusi O.K.? Este o ipocrizie sa credem asa ceva, considera Psichology Today. Dupa decade de cercetari in domeniu, specialistii in psihologie Drs. Charles si Elizabeth Schmitz sunt convinsi ca infidelitatea intr-un mariaj de succes sau relatie este impardonabila. Sa crezi ca infidelitatea este scuzabila si chiar permisa este doar o amagire, o ipocrizie. Cei doi compara actul de a insela partenerul/a cu tradarea unui prieten foarte apropiat si mai departe aduc in discutie valoarea morala a gestului.

Aceia care cred ca a minti, a se ascunde si a insela sunt fapte acceptabile din diferite motive, tradeaza o lipsa de verticalitate morala, spun cei doi psihologi.

Foto front, main si int. art: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri