Cu sau fara acte, marea majoritate a femeilor isi doresc o relatie stabila. Unele isi doresc alaturi un partener langa care sa se simta completate la nivel intelectual, emotional, afectiv. Altele cauta stabilitate finaciara, confort material sau lux.
Daca in prima faza te atrage cu un fizic placut sau cu o conversatie inspiranta, nu te imbata rapid. Mai gusta cateva “picaturi” din el, mai analizeaza-i “aroma”. Ascute-ti intuitia , simte-l! Fii atenta la atitudinea lui, la reactiile lui, fii mai rafinata in observatii, treci de suprafata, de superficial. Nu te lansa intr-o relatie daca nu-i simti potentialul si nu-i atribui din start calitati de print pe cal alb. Nu cauta un barbat cu calitati care le multumesc pe prietenele tale, pe parintii tai, societatea in general, ci acel cumul de atribute care-l pot transforma pe barbatul ales titlul in “suflet pereche”. Alege pentru tine!
Femeia si barbatul pe langa faptul ca din start sunt doua personalitati diferite, sunt pusi si in fata diferentelor date de valori, principii specifice “speciei” careia apartin. Oricat am polemiza pe ideea asta nu suntem egali, nu suntem la fel, nu simtim si nu gandim la fel. Daca acceptam diferentierea fizica care e evidenta intre barbati si femei ar trebui sa acceptam si diferentele date de mentalitatile diferite pentru ca intr-adevar barbatii vin de pe Marte iar femeile de pe Venus si-i alegem tocmai pentru ca sunt diferiti de noi, femeile. Poate nu au calitatea de-a empatiza, nu au un simt estetic dezvoltat, dar cu siguranta au o serie de calitati care-i fac dezirabili pentru noi. Care sunt aceste calitati insa, ramane la nivelul fiecarei femei in parte sa le identifice, sa le constientizeze si mai ales sa nu renunte la ideea de a le gasi intr-un barbat.
Ela David
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri