Cu sau fara acte, marea majoritate a femeilor isi doresc o relatie stabila. Unele isi doresc alaturi un partener langa care sa se simta completate la nivel intelectual, emotional, afectiv. Altele cauta stabilitate finaciara, confort material sau lux.
Cu sau fara acte, marea majoritate a femeilor isi doresc o relatie stabila. Unele isi doresc alaturi un partener langa care sa se simta completate la nivel intelectual, emotional, afectiv. Altele cauta stabilitate finaciara, confort material sau lux. Altele-si doresc un partener cu simtul umorului, inspiratie, rabdare, ambitie, perseverenta, tandrete, toleranta ,corp bine lucrat ...etc.etc. Dar reuseste oare fiecare femeie sa identifice corect aceste calitati si mai ales, sa aiba rabdarea de a le cauta cu perseverenta ?Sau ne multumim cu ce avem la indemana si ne fortam sa dezvoltam o relatie langa un om cu care nu prea avem nimic in comun?
Inainte de-a avea un raspuns pentru a creiona cat mai fidel un portret robot al barbatului dorit, femeia trebuie sa se autocunoasca si sa se autointeleaga pentru a evita conflictul care apare intre ratiune si inima: ratiunea alege intr-un mod, chemarea inimii e alta, iar ele sunt astfel condamnate sa traiasca cu decizii de al caror rezultat vor fi permanent nemultumite. Femeia trebuie sa fie ea implinita ca persoana, sa aiba obiective proprii, sa aiba definit ce inseamna pentru ea succesul si implinirea, ce e valoros pentru ea personal in viata si sa nu astepte ca odata intrata intr-o relatie problemele ei sa ia sfarsit. EL nu vine sa -ti faca tie ordine in viata, sa fie respunsul la toate intrebarile tale , el vine sa te completeze, sa formati un intreg din 2 jumatati egale. EL poate fi cireasa de pe tort, nu poate fi tortul insusi.
Inconstient, la nivel intim fiecare femeie are un set de calitati dorite la un barbat si-un set de defecte intolerabile. Dar facem compromisuri cu noi insine in alegerile pe care le facem in speranta ca -l vom putea schimba pe barbatul pe care l-am ales. Multe femei s-au angajat in acest “mission imposible”, dar spre marea lor dezmagire omul nu se schimba fundamental. Pe perioade scurte barbatul poate face un efort de-a se adapta la “cerintele” femeii, dar va recadea periodic in modelul familiar lui, va reveni la personalitatea lui, la eul lui, la acele trasaturi care-l caracterizeaza si care-l vor insoti toata viata. Si atunci ce fac femeile? Accepta ca au facut o alegere gresita bazata pe orice ce numai pe intuitie si bun simt, nu? Accepta compromisul de-a trai langa un barbat care are lipsuri la capitole considerate de ele esentiale sau schimba partenerul?
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri