Eram deja casatorit si aveam trei copii. Aceasta este povestea unui barbat care isi gaseste iubirea in afara casniciei. Sunt sortite pierii iubirile imposibile? Cine este victima unei astfel de intamplari? Copiii sunt ei, cei care sufera cel mai tare?

Asa am ajuns in punctul de a avea doua realitati: una concentrata pe munca si ajutorul pe care il ofeream copiilor mei in anii lor de adolescenta; cealalta... doar magie, romantism si visuri. Speram ca intr-un moment viitor, poate cinci – sase ani, eu si Lisa vom fi fost impreuna.

Ideea noastra era sa facem o trecere treptata. In acesti primi ani sa ne petrecem doar cateva zile impreuna, in fiecare luna, iar ea era libera sa se intalneasca cu altii. Cu cat copiii mei ar fi crescut mai mari si ar fi devenit mai independenti, urma sa imi petrec tot mai mult timp cu ea si cu copilul nostru. Daca ar fi cunoscut pe cineva special in aceasta perioada, ar fi urmat sa ma dau la o parte. In adancul meu aceasta era cea mai mare frica a mea si cu toate acestea, o speranta fatalista fiindca in ciuda faptului ca o adoram, imi doream sa aiba pe cineva alaturi care sa ii ofere tot ceea ce merita. Ar fi fost cea mai fericita si in acelasi timp ce mai trista zi din viata mea, ziua in care s-ar fi castorit cu altcineva.

Pentru un timp, acest aranjament a functionat, pentru ca mai apoi, universul nostru sa fie izbit de realitate. Dupa nasterea baiatului nostru, Lisa a inceput sa imi ceara sa petrec mai mult timp cu ea. Doi baieti mai mari si un bebelus o epuizau. In acelasi timp, ma lovise si criza financiara din plin. Ramasesem cu datorii si asemeni milioanelor de americani, ma luptam sa ma mentin pe linia de plutire.

Lisa vroia sa compensez lipsa ajutorului financiar care intarzia din partea mea, prin mai mult timp petrecut alaturi de ea. Dar nu aveam mai mult timp de oferit. Lucram 16 ore pe zi. Ea a considerat aceasta ca fiind o desconsiderare, ca si cand as fi considerat-o o amanta ieftina. Sugestia ca si-ar putea cauta un alt iubit era luata drept insulta. Eu in schimb speram sa fiu sprijinit emotional si incurajat in timp de criza financiara.Toata iubirea, magia si visurile zburasera pe fereastra. Realitatea se razbuna.

Prietenii ei incepusera sa ii ofere moralitatea ieftina de la TV si din tabloide si spuneau ca nu exista o crima mai mare decat un barbat care isi insala sotia. <<Daca te iubeste>>, ii spuneau, <<ar trebui sa isi lase familia si sa se casatoreasca cu tine>>. Faptul ca presedintele Frantei, Printul Charles, nenumarate vedete rock si bancheri, ca si un fost presedinte al SUA traiau aceeasi poveste si era de inteles, in timp ce partenerele lor faceau majoritatea acelasi lucru, nu era luat in considerare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri