Pur si simplu nu am indraznit sa vad pana acum cel mai premiat si comentat film romanesc de lung-metraj din ultimii ani: 4 luni, 3 saptamani si 2 zile de Cristian Mungiu. Imi e teama de trauma pe care as trai-o ca femeie, punandu-ma in locul altei femei.

Aaron Gouveia se afla impreuna cu sotia lui, insarcinata in 16 saptamani, la o clinica pentru femei din Brookline. Au hotarit sa opteze pentru avort, dupa ce medicii au descoperit ca fatul sufera de o deformatie congenitala din cauza careia nu ii dadeau nicio sansa de supravietuire dupa nastere. In drum spre clinica, cuplul a fost urmarit de catre un grup de protestatari anti-avort care tipau la ei: “Va omoriti copilul nenascut!”. Infuriat, barbatul a hotarit sa ii infrunte pe acesti protestatari si a filmat cu telefonul mobil intreaga altercatie.

"Acest filmulet este un semnal ca discutia despre drepturile reproductive nu este doar o problema a femeilor", atrage atentia publicatia Salon.

Acelasi sot si-a continuat protestul impotriva grupurilor care militeaza in mod agresiv impotriva avortului, intr-un eseu pe care l-a publicat site-ul Goodmenproject.com. Aici, el povesteste pe larg cum impreuna cu sotia lui au fost acostati de “crestini” care le urlau ca isi omoara copilul, de parca nu era indeajuns cosmarul pe care il traisera dupa aflarea vestii ca acel copil nu ar avea nicio sansa de supravietuire.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei

“Nu sunt o persoana religioasa si nu am crezut niciodata in rai sau iad. Dar pe Pamant e iad. Iadul se afla chiar langa persoana pe care o iubesti cel mai tare si ii asculti durerea, fiindca inima ei s-a sfaramat in mii de bucatele. Iadul priveste cum tot corpul ei se zguduie de plans fiindca este torturata de atata amar. Si mi-am jurat ca voi face tot ce imi sta in putinta sa nu o mai vad trecand prin asa ceva.

In tot timpul asta, in strada aglomerata, activisti de la <<Pro-Life>> afiseaza imagini cu fetusi avortati, reusind sa faca acea rana si mai adanca. Inca odata, eram pus in fata situatiei de a consola ceea ce este de neconsolat, simtindu-ma chiar mai deznadajduit de data asta, fiindca nici macar nu mi-a fost permis sa fiu alaturi de ea, in timpul operatiei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri