Sarbatorile ne aduc pe langa bucurii, o atmosfera destul de coplesitoare. Ai o multime de griji: trebuie sa gasesti cadouri potrivite, sa pregatesti casa pentru venirea musafirilor, vrei intr-un cuvant ca totul sa fie perfect pentru a impartasi momente frumoase cu cei dragi.Iata cateva moduri in care puteti sa mai atenuati din tensiunea sarbatorilor.
  • Atunci cand te afli in impas in legatura cu un cadou potrivit pentru o ruda sau un prieten, cumpara-i produse gastronomice. Gandeste-te la ceva ambalat frumos, ceva cu gust deosebit si special care va fi consumat cu multa placere. Sunt o multime de exemple in magazine, mai ales acum, in perioada sarbatorilor. Poti sa pui alaturi servete de masa inspirat decorate sau alte decoratiuni.

(foto: Linda N.)

  • Instaleaza pe o masa stabila un puzzle imens, pentru a le da de lucru membrilor familiei veniti in vizita si pentru a atenua momentele de plictiseala sau timpii morti. Este frumos sa va petreceti timpul impreuna cu astfel de jocuri creative si este o alternativa pentru privitul indelungat la televizor. In plus puzzle-ul este accesibil tuturor.
  • Pentru partenerul tau, poate ca cel mai important cadou este sa ii oferi atentie si sa il faci sa se simta iubit. Daca sa iesiti intr-o seara impreuna in oras ti se pare prea scump sau pur si simplu nu ai chef de o iesire, fa ca aceasta seara sa fie speciala acasa: cateva bauturi, o mancare mai deosbita si muzica in surdina + multa dragoste, iar seara se va transforma in cel mai frumos dar pentru persoana pe care o iubesti.

Foto front: Shutterstock

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Atunci când nu mai crezi în nimic, îți rămâne o singură variantă: Să crezi în tine! Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Ai încredere în tine! Lucrurile se vor aranja exact așa cum îți sunt menite

Foto main: @paulapaulac


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

Recomandat pentru tine

De la partenerii noștri

Articole recomandate

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri