Fiecare a avut parte de despartiri in viata. Despartirile sunt de mai multe feluri, ne putem referi la despartirea de familie, de vechiul loc de munca, de perioada din facultate, dar si de despartirea de o persoana pe care am iubit-o.
Chiar daca nu e vina ta, incepi sa te simti vinovata, te acuzi pe tine si mai rau iti faci. Suna putin ciudat dar recomandat ar fi sa gasesti ceva care sa te indeparteze, sa gasesti o scuza chiar daca ea nu exista , prin care sa te detasezi de acest sentiment de vinovatie.

Metoda cui pe cui se scoate da rezultate doar de moment. De fapt, daca nu esti sincera cu sentimentele tale si treci prea rapid dintr-o relatie in alta nu vei reusi decat sa-ti faci rau tie dar si celuilalt care practic nu are nicio vina in aceasta poveste.

Se pot scrie carti despre despartiri, insa cu greu si in timp reusesti cu adevarat sa intelegi situatia respectiva. Relatiile sunt diferite, practic nimeni nu te poate intelege cu adevarat pentru ca doar tu si el stiti ce a fost intre voi si ce sentimente v-au legat.

Din fericire, intr-un fel sau altul se poate trece peste o despartire, chiar daca pare imposibil. Timpul chiar le rezolva pe toate. Lacrimile se vor usca si ele pe obraz si zambetul va reveni pe buze. Ai incredere in tine si te vei putea bucura iar de viata.

Incet, incet nu te mai intrebi de ce s-a intamplat, accepti situatia si reusesti sa te vindeci de iubire chiar prin alta iubire.

Nu uiti niciodata, nu ai cum. El a facut parte din viata ta si firul vietii e marcat de prezenta lui. Si-a lasat o amprenta in inima, o amprenta permanenta. Continua sa crezi in sufletul tau pereche. Daca nu a fost sa fie, gandeste-te ca nu era alesul. Poate alesul tau este pe undeva aproape si asteapta sa faca parte din viata ta, poate chiar pentru totdeauna.

Un articol de Livia

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri