22 Iunie 2010 publicat în Familie 144 share-uri

Cifra casniciei reprezinta intregul si unitatea rezultate prin unirea destinelor, visurilor, dorintelor, asteptarilor celor doi soti. Aceasta cifra dezvaluie tipologia casniciei tale si daca mariajul tau este unul menit sa va faca fericiti si impliniti.

Cifra 5 – este cifra care reprezinta tipul de casnicie care porneste din start de la premise gresite. Pentru ca la inceput exista multa atractie fizica si cei doi parteneri isi doresc practic cam acelasi lucru de la viata, considera ca au suficiente motive incat sa puna temeliile unei familii implinite si fericite. Dar exista destul de multe conflicte de interes si destule situatii in care cei doi vor descoperi ca nu sunt in totalitate compatibili. Daca se iubesc insa cu adevarat si vor invata sa inteleaga felul de a fi al partenerului, facand compromisuri, pot ajunge la o casnicie frumoasa si armonioasa. Destul de greu veti zice, avand in vedere ca de multe ori certurile degenereaza in cuvinte grele si mari scandaluri si multi dintre cunoscuti fac prognosticuri pe seama iminentei divortului. Daca trec insa de aceasta etapa si invata lectia rabdarii, cei doi vor avea parte de batraneti linistite si placute unul langa celalalt.

Cifra 6– tradeaza o casnicie in care cei doi parteneri de viata au tendinta de a stradui mai mult decat ar trebui, o casnicie in care partenerii vor sa atinga perfectiunea, insa nu stiu de unde ar trebui sa inceapa mai intai. Legaturile intelectuale si spirituale dintre cei doi parteneri sunt foarte bine dezvoltate. Nu se poate spune ca cei doi se plictisesc vreodata unul de celalalt. Conversatiile lor sunt delicioase si pline de sare si piper, insa legaturile emotionale nu sunt atat de puternice incat sa supravietuiasca intrigilor si atacurilor venind din partea rauvoitorilor. Spontaneitatea emotionala le lipseste cu desavarsire. Trebuie sa invete ca un sarut poate exprima la fel de multe ca o conversatie prelungita, ca un gest poate spune mai multe, ca un copil reprezinta si bucurie, si nu doar responsabilitate.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri