Furie si frustrare provenita din incapacitatea de a-l transforma in barbatul visurilor tale. Lacrimi de crocodil si blamari ale soartei pentru ceea ce traiesti astazi. Gelozie si paranoia provenita din lipsa de incredere in tine si teama de a-ti pierde obiectul iubirii. Din nou frustrare pentru ca el fuge din ce in ce mai departe de tine.

Inceteaza sa mai blamezi pe altii pentru problema ta. Esti responsabila de deciziile pe care le iei si, desi, creierul cauta mereu scuze pentru orice, o data ce accepti adevarul, vei face primul pas spre vindecare.

Concentreaza-te asupra propriei persoane astfel, indiferent daca te afli intr-o relatie sau nu, vei deveni responsabila de propriile actiuni, vei putea sa iei o decizie.

Cere ajutorul persoanelor recuperate, fa din asta prioritatea numarul 1 in viata ta, pentru ca aceasta boala se reflecta in toate aspectele vietii tale si, odata combatuta, nivelul vietii tale va creste satisfacator. Cauta grupuri de sprijin care sa te inteleaga si sa te ajute sa treci prin aceasta experienta.

Imbunatateste-ti componenta spirituala prin exercitiu zilnic. In functie de credintele tale, apeleaza la meditatie sau rugaciune, aloca-ti cel putin 10-15 minute pe zi pentru a te conecta cu adevarata ta fiinta, si a te elibera de toate gandurile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine!

Invata sa nu-i mai controlezi sau sa-i manipulezi pe altii. Acorda-ti timp tie si propriei vieti, nu esti responsabila pentru problemele lui. El nu are nevoie de mama si nu e copilul tau. Infrunta problemele si defectele pe care le ai, accepta-le si lucreaza cu tine. Scrie, fa-ti un jurnal pentru a studiaza ce anume nu functioneaza in viata ta.

Cauta nevoile tale individuale pe masura ce te conectezi cu adevarata ta natura. Cizeleaza-ti personalitatea, investeste in dezvoltarea ta personala.

Iubeste-te pe tine si nu face din viata un sacrificiu. Ai fost martira destul. E momentul sa te preocupi de tine, mai intai de toate, si sa incetezi sa le faci tuturor pe plac.

Nu uita ca acest proces te va vindeca de dependenta relationala si, in plus, este un pas extrem de important pentru calitatea vietii tale.

Lasa-mi un comentariu si spune-mi daca esti pregatita sa traiesti, in sfarsit, o viata satisfacatoare si daca vrei sa scapi de aceasta dependenta.

Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Cu drag, Cristina

Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Garbo de Cristina Miculete - viitor psiholog, trainer in formare seminarii dezvoltare personala.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri