Furie si frustrare provenita din incapacitatea de a-l transforma in barbatul visurilor tale. Lacrimi de crocodil si blamari ale soartei pentru ceea ce traiesti astazi. Gelozie si paranoia provenita din lipsa de incredere in tine si teama de a-ti pierde obiectul iubirii. Din nou frustrare pentru ca el fuge din ce in ce mai departe de tine.

''Daca vrei sa citesti materialul gratuit, scris de mine, Arta Feminina a dragostei-Ingrediente si otravuri, despre cum sa experimentezi arta dragostei si cum sa ai o relatie sanatoasa, intra pe www.artafeminina.ro.'"

Energie, vitalitate, zambete, actiune! Asta e viata prin definitie. Refuz sa experimentez orice alte emotii decat acestea. Impacare cu sine. Acceptare de sine. O realitate interioara care zburda de vitalitate, energie, cu zambete mentale si fizice. Optimism, visuri, obiective, frumusete in fiecare moment.

Continui reteta mea de fericire de astazi. Poate te intrebi de unde vin atatea cuvinte frumoase si incarcate cu energie pozitiva astazi? Cu siguranta si tu iti doresti in mare parte acelasi lucru. Am cumparat aceste visuri in urma cu cativa ani. Cand spun ca le-am cumparat, te gandesti, cu siguranta, ca am platit un pret pentru ele. Si nu ai putea sa ai mai mare dreptate, insa lasa-ma sa-ti spun ca a meritat.

Suna ca ceva irealizabil, daca e sa privesti la contextul cultural in care ne aflam si, mai ales, la ce auzi in fiecare zi in jurul tau. Toti romanii se plang, in majoritatea timpului, despre ce nu functioneaza, despre cate probleme au si cum aceasta lupta pentru supravietuire e singurul scop al vietii in zilele noastre. Si totusi, care e secretul in a gasi acest sentiment de impacare si de a materializa toate visurile pe care le ai?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând

Astazi ma simt atat de bine incat nu pot sa nu iti impartasesc ce am facut eu pentru a ajunge aici. Mai intai, hai sa facem o incursiune in trecut. Iti prezint regina dramei care exista in mine. Am premiat-o si apoi am ucis-o :). Intelegi tu ce vreau sa spun, am inlocuit fiecare tipar gresit pe care il aveam cu altul pozitiv.

Cum am inceput? Intr-un moment al vietii mele am vrut sa fiu si eu in trend cu lumea, sa spunem, si ceea ce mi-am dorit n-a intarziat sa apara. Asa ca m-am trezit in urmatorul film: O sa numim acest film ‘’Ce spun barbatii despre femei’’. Pregateste-te pentru capodopera.

Intr-o epoca moderna, in care tehnologia a atins cote uimitoare si democratia a dat nastere la relatii monogame si poligame, in care credintele despre iubire ne furnizeaza urmatoarele informatii: ‘’Iubirea reprezinta sacrificiu total si suprem. Nu poti sa spui ca iubesti daca nu esti in stare sa-ti dai viata pentru El.’’

Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri