Dăruirea unui cadou celor dragi este un lucru foarte frumos și face parte din tradiția Crăciunului. Dar cum să găsiți ceva original, practic și util în fiecare an? În ciuda rafturilor supraaglomerate din magazine, de multe ori nu ne putem decide ce cadou să cumpărăm sub brad. Pentru cei care caută inspirație pentru un cadou de Crăciun pentru bunica lor, am pregătit câteva sfaturi.

Îi place să gătească?

Cui nu plac chiflele clade, prăjiturile proaspete sau carne delicată așezată pe farfurie? Cele mai bune bucate ne sunt pregătite tocmai de bunica. Drept răsplată pentru toate bunătățile, îi puteți cumpăra un nou ajutor în bucătărie. De exemplu, o oală pentru gătit, un robot de bucătărie sau un mixer manual. Dacă deja are toate acestea lucruri, atunci îi puteți cumpăra o față de masă frumoasă sau un set de farfurii nou. Un ajutor excelent este, de asemenea, un suport pentru prosoape de bucătărie. Și nu uitați de popularul șorț cu inscripția „Pentru cea mai bună bunică” :-)

Cadouri pentru sănătate

Corpul uman are nevoie de o cantitate suficientă de vitamine și minerale la orice vârstă. Întrucât vârstnicii au adesea un apetit scăzut, trebuie suplimentat altfel, cum ar fi prin suplimente nutritive. Un astfel de cadou poate aduce bunicii voastre sprijin pentru articulații, digestie, imunitate și piele.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste Idei creative și super adorabile de cadouri de Paște pentru copii

Ceva pentru grădină

Dacă bunicii voastre îi place grădinăritul, cu siguranță se va bucura de unelte de grădină noi. Îngrijește flori? Ce spuneți de alegerea ghivecelor cu sistem de auto-udare? De asemenea, puteți adăuga un set format din lopată și greblă de dimensiuni corespunzătoare ghivecelor de flori. Și pentru a se relaxa după munca depusă, pentru un moment de liniștite în timpul serilor de vară, îi puteți cumpăra un scaun confortabil pentru terasă.

Pentru o bunică modernă

Femeile, indiferent de vârstă, pot arăta foarte bine tot timpul. Pentru bunicile care sunt mereu îngrijire, puteți cumpăra o geantă de mână, eșarfă, un pulover sau o bluză nouă sub bradul de Crăciun. Tot ce trebuie să știți este ce gusturi are și mărimea pe care o poartă. Puteți fi sigură, că în îmbrăcămintea primită de la dvs. va pleca la o plimbare duminica sau la o cafea cu prietenele sale. Dacă nu sunteți sigură de alegerea hainelor, oferiți-i mai bine bijuterii. Ce ziceți de un medalion care se deschide iar în interior se va afla o poză cu nepoții?

16 idei superbe de machiaj festiv pentru Paște, petreceri și ocaziile speciale din viața ta Arta corporală cu flori: 20 de idei de tatuaje florale superbe Fiți creativi: Modalități ingenioase de a vopsi ouăle de Paște

Pontul nostru: Îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii de modă deosebite veți găsi în magazinul online Modivo. Cui nu-i plac cumpărăturile avantajoase? Introduceți cod reducere Modivo la cumpărături și veți plăti mai puțin.

Pentru un ten frumos

Produsele cosmetice într-o cutie cadou nu numai că arată foarte bine, ci și vor aduce bucurie. Pentru doamnele mai în vârstă, alegeți o cremă pentru pielea matură cu acid hialuronic sau colagen. De asemenea, puteți alege seturi cadou cu parfumuri, produse cosmetice pentru îngrijirea corpului și părului sau seturi pentru regenerare și hrănire. Un cadou excelent este un set pentru manichiură sau un parfum de calitate.

Pentru clipe de odihnă

O carte bună, o pernă caldă sau o pătură pufoasă sunt cadouri care vă invită literalmente să vă relaxați. Pentru a crea o atmosferă a zilelor de iarnă potrivită, puteți adăuga un sfeșnic frumos și o lumânare. Încă mai căutați ceva original? Puteți alege o cană originală. Tot ce aveți nevoie este o fotografie de familie sau un text drăguț de care să-ți amintească bunica cu drag când va savura ceaiul sau cafeaua din ea. Preferă mai degrabă să citească, să asculte o muzică bună sau să vizioneze un film bun? Atunci îi puteți cumpăra un cd cu cântecele dragi sufeltului său. Iar dacă obișnuiți să vă așezați cu toții la masă, atunci puteți alege un joc de societate distractiv și să petreceți clipe minunate împreună.

Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Celebreaza Ziua Pamantului 2023 cu legendarul scrub de corp SABON 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi

Pontul nostru: Totul de la cărți, cd-uri cu muzică, dvd-uri, jocuri puteți găsi în librăria online Libris.ro. Iar dacă doriți să economisiți la cumpărături atunci nu ezitați să folosți voucher Libris la cumpărături.

Sursa foto: Photo by Anthony Shkraba from Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri