daca el este fericit cu tine, te va face si pe tine fericita cu el!

"Asadar, in familie, fiecare cu treaba lui!"De cate ori nu am auzit rostita aceasta fraza de atat de multi oameni... Cand barbatul vine acasa seara pe cele cateva carari are pretentia sa fie si servit, sa aiba lucrurile curate, spalate, calcate si poate chiar si un sex pentru domnul. Si ea, femeia aceasta, le face pe toate. Si femeia asta este fericita. Efortul depus nu conteaza atata timp cat in familie e totul bine. Ce plimbari? Ce concedii? Are timp pentru toate. Mai tarziu... daca se poate. Si fericirea ei atinge cote impresionante daca scapa nelovita.. sau lovita doar cu cateva jigniri.

Si totul e ok pana in momentul in care omul calca stramb si paraseste conjunctura. Dar tot ea, aceeasi femeie, sufera intens: se da de ceasul mortii, se tanguie, blesteama. Il vrea iar inapoi. Si totul pentru ce? Pentru inca o repriza de chin. Sunt destule femei care in cazul aflarii savarsirii adulterului, nu-l mai iarta, cu toate fagaduintele din lume ale impricinatului. Uneori, unele femei au curajul suprem de a duce divortul pana la capat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Atunci când nu mai crezi în nimic, îți rămâne o singură variantă: Să crezi în tine!

De ce oare ar fi altfel de maine alaturi de un om care nu ti-a pretuit adevaratele calitati si nu ti-a aratat respect si a revenit la tine umil, spasit si cait dupa esecul unei relatii de asa-zisa "casnicie" cu iubita?

Totul tine de respect. Daca barbatul isi pretuia sotia la adevarata sa valoare, nu s-ar mai fi ajuns aici. Daca ea ar fi avut mai mult timp pentru ea, poate ca pe el nu l-ar fi interesat o oarecare. Poate... Cealalta femeie nu-i va putea oferi atata dragoste protectoare si intelegere cum i-a acordat mama copiilor sai. Niciodata... Poate... Iar cand el va realiza acest lucru va fi prea tarziu.. Sau poate ca nu.

Cunosc destui patroni, directori, oameni cu o putere financiara considerabila, care odata ajunsi in anumite pozitii, au divortat sau mai rau, au ajuns sa duca o viata dubla si dezordonata, negandindu-se si la suferinta celei care i-a fost alaturi pe drumul succesului si fara de care nu ar fi reusit sa-l parcurga. Sunt oameni nepasatori pana la capat in egoismul si ignoranta lor.

Când nu mai știi în ce direcție să mergi, urmează-ți întotdeauna inima! Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv A contat cine a zbierat mai tare

Dar, mai devreme sau mai tarziu, va veni o vreme in care fiecare va plati pentru raul pe care l-a facut. Atunci, totul va depinde de capacitatea fiecaruia de a intelege locul, timpul si fapta in care a gresit. Haideti ca pana atunci sa ne analizam putin viata si sa avem o discutie intima, dar reala, cu noi insine.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri