Copiii au nevoie de un model pe care sa-l urmeze in viata. Nu au nevoie sa fie martorii scandalurilor dintre parinti. Daca familia fara pic de dragoste este un climat nesanatos pentru mentalitatea lor, atunci parintii ar trebui sa se desparta. Datoria unui parinte este sa-si faca copii fericiti, iar acestia nu pot fi fericiti asistand zilnic la lipsa de iubire dintre parintii lor.

Cu dragoste, casatoria poate fi cea mai frumoasa experienta din viata unei persoane. In lipsa eu insa, casatoria devine nula. Se intampla in multe casnicii ca foaia aceea semnata cu emotie si in spiritul unor sentimente adevarate sa devina un simplu act inrobitor, care te leaga de o persoana cu care nu mai ai nimic de impartasit. Se intampla ca nu toate casniciile sa fie asa cum le dorim sau la visam odinioara. In unele cazuri, divortul pare a fi cea mai potrivita solutie de eliberare sufleteasca. In aceste conditii, sa divortezi sau nu? Ce-o sa se intample insa cu copii? Si inevitabil, gandul "dar oare ce-or sa spuna ceilalti" deloc nu-ti da pace...

Una dintre utilizatoarele de pe lumeaemica se confrunta cu o astfel de situatie. Dintr-un motiv sau altul, nu mai se regaseste pe ea insasi in relatia cu sotul ei si nici pe el in persoana celui care obisnuia sa fie: "Sunt casatorita de 5 ani si am un copil de 4 ani. El nu se mai comporta la fel ca la inceput. Vorbeste urat si ma trateaza ca si cum as fi menajera. Se comporta frumos doar in anumite situatii, cand urmareste ceva anume. As vrea sa divortez, dar imi este frica sa nu imi ia copilul. Eu nu vreau sa raman fara el. Mai imi este teama si de gura lumii, de reactiile celor din jur. ", marturiseste aceasta in cadrul forumului de pe lumeamica.ro.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

Iata si ce sfaturi ii dau ceilalti utilizatori de pe lumeaemica.ro:

foaieverde: "La inceputul casniciei voastre nu va cunosteati ca acum. Daca ati fi stiut atunci cine si cum sunteti cu adevarat poate ca nu ati fi facut pasul. Cert este ca trebuie sa va descoperiti in continuare, sa vedeti ce puteti invata unul de la altul si ce puteti tolera pentru ca aveti niste datorii fata de copil. Daca te desparti inainte de a-ti evalua in modul cel mai corect relatia risti sa-ti para rau mia tarziu. Dar cine esti tu? Cea preadreapta si buna? Si el poate spune lucruri neplacute despre tine, lucruri pe care ar trebui sa le pui in balanta cu toate celelalte. Invata macar si nu uita ca "Parintii mananca agurida, iar copiilor li se strepezesc dintii".


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri