Copiii au nevoie de un model pe care sa-l urmeze in viata. Nu au nevoie sa fie martorii scandalurilor dintre parinti. Daca familia fara pic de dragoste este un climat nesanatos pentru mentalitatea lor, atunci parintii ar trebui sa se desparta. Datoria unui parinte este sa-si faca copii fericiti, iar acestia nu pot fi fericiti asistand zilnic la lipsa de iubire dintre parintii lor.

foreveryours: "Copiii au nevoie de un model pe care sa-l urmeze in viata. Nu au nevoie sa fie martorii scandalurilor dintre parinti. Daca familia fara pic de dragoste este un climat nesanatos pentru mentalitatea lor, atunci parintii ar trebui sa se desparta. Datoria unui parinte este sa-si faca copii fericiti, iar acestia nu pot fi fericiti asistand zilnic la lipsa de iubire dintre parintii lor. (...) Hotararea de a divorta poate fi foarte dificila, se impune o indelungata gandire inainte de luarea deciziei finale. Totusi, trebuie uneori sa fim egoisti. Sa acceptam langa noi doar persoane care ne pot face fericiti. Sa nu renuntam la dorintele noastre intime. Sunt persoane care aleg sa ramana intr-o casnicie ratata, de dragul copiilor crezand ca acestia nu vor intelege de ce parintii se despart. E gresit. Se poate discuta cu ei explicandu-le frumos si calm situatia. E oribil sa divortezi cand sunt si copii la mijloc, dar e mai bine acum decat atunci, cand peste ani, copilul sa te intrebe: de ce esti trista? Ce raspuns sa le dam atunci? Ca ne-am sacrificat fericirea pentru ca ei sa nu creasca cu parinti divortati? Credeti ca se vor simti bine auzind asta?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire

jocker62: "Divortul e o optiune ca oricare alta dar trebuie,cantarite lucrurile cu mai multa responsabilitate decat atunci cand v-ati casatorit. Acum raspunderea e mult mai mare. Sfaturi nu poate da nimeni in astfel de cazuri fiindca asa cum se spune: "adevarul numai protagonistii il cunosc".

sidney: "Indiferent ce vei face, vei ramane cu el sau nu, gandeste-te bine inainte: daca il mai iubesti sau nu si ce a declansat purtarea aceasta. Copii cresc si noi imbatranim chiar daca nu vrem. Depinde de noi cum ne facem viata. Daca ai o calificare si crezi ca nu se mai poate, ia-ti viata in maini si fa pasul hotarator."

celina: Gura satului, numai pamantul o astupa! Nu vei fi nici prima, nici ultima de pe pamant care divorteaza! Si eu am vrut sa divortez in urma cu 25 de ani. Am facut prostia sa-mi retrag actele dupa ce am avut vreo 3 infatisari. N-am divortat niciodata, dar poate alta era azi soarta mea daca divortam! Meritam o viata mai linistita decat am avut-o. Acum regret, dar este tarziu! Mai bine invata din greselile noastre decat sa inveti pe propria piele! E dureros cand inveti pe pielea ta! Cand nu exista iubire, respect si intelegere intr-un cuplu, atunci acea casnicie n-are rost!

Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

"Trupul este un trecator prin viata si numai sufletul este nemuritor. Parerea mea e sa acorzi mai multa atentie sufletului.... Nimic nu e usor pe lumea asta", conchide intelept Sofocle.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri