A plouat cu "ani" - unele dintre noi ar fi schimbat varsta, cu circumstante pentru unele dintre noi momentul magic a concis gresit cu o persoana nepotrivita, locul nefast, canapeaua incomoda, ora decalata, simturile amortite sau prea ascutite, dorinta de a satisface o oarecare curiozitate sau imboldul necugetat de a scapa odata pentru totdeauna de gura rea a fetelor mai experimentate.

A fost insa ceva. Poate deloc important, poate prea important, insa deloc de uitat. Cu una cu doua, cu ani si inaintarea in varsta, oricat te faci ca ai uitat, nu uiti atat de usor. Daca esti femeie... Daca esti barbat, ai sanse mult mai mari sa uiti. Prima experienta sexuala se asaza cuminte, in varful cutiei cu amintiri, printre primele pe care le porti cu tine o viata intreaga. E suficient sa scormoni pret de o secunda prin ele si ajungi sa te intrebi cu stupoare cum de tocmai aceasta amintire o gasesti acolo. Stiti mitul cu prima data nu se uita niciodata? Ma indoiesc ca este doar un mit. Este adevarul dezbracat de tot: prima experienta sexuala marcheaza o femeie pentru toata viata. Urat sau trist, odios sau divin, incitant sau monoton, splendid si plin de entuziasm sau plin de remuscari si de cainta, nepasator sau prea tolerant cu tine insati, nu ai cum sa uiti cand ai devenit femeie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Împreună în arte și simțiri Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Adevărul despre dinții superbi pe care-i afișează Luis Gabriel. Ce spune medicul stomatolog care s-a ocupat de construcția lor 

Mara


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri