Femeia demodata, casatorita, indragostita si iubita experimenteaza cea mai frumoasa si sexy stare de spirit.

Mintea femeii este un circuit ciudat si rareori piesele in ea se potrivesc ca intr-un puzzle. Ochii incep sa-ti straluceasca de fericire. Trupul iti confirma ca sufletul e fericit, ca se simte protejat si in siguranta, niciodata lasat singur. Se simte sexy, mai atragator ca niciodata si realizeaza ca si ceilalti il percep ca atare. Femeie proasta, ai fi avut cel mai mic motiv pentru care sa te indoiesti? Apoi incepe sa-ti faca placere sa vii acasa la “sotul” tau drag si sa nu te mai simti niciodata singura.

Suna banal si neadevarat sa spun ca in ziua de astazi o femeie puternica si independenta se simte mai puternica, mai dependenta si mai indragostita cand stie ca niste brate o sprijina si cand o stiu slaba si umana? Cand stie ca nu trebuie sa mai infrunte lumea pe cont propriu si cand ziua nu se termina doar cu planuri de atac, cu renumerarea luptelor castigate si bataliior pierdute, ci si cu sentiment covarsitor de implinire? Am inceput de ceva timp sa ne traim starea noastra de spirit. Ador sa fiu casatorita si rad ca toanta cand ma gandesc cate nopti am visat urat din cauza ei si cate scenarii idioate a plasmuit imaginatia mea. Casnicia si casatoria? Or fi ele demodate si stupide, dar prin ele tu, ca femeie demodata, casatorita, indragostita si iubita, experimentezi cea mai frumoasa si sexy stare de spirit.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri