Emo este mai mult decat un curent, reprezinta o influenta puternica pentru felul de a fi, de a gandi si de a simti al multora dintre copiii si adolescentii de astazi. Sensibilitate excesiva, emotionalitate pronuntata, reverie, predispozitie spre tristete, un stil vestimentar aparte, stari care nu pot fi definite cu usurinta... emo nu inseamna insa doar atat.

Emo este mai mult decat un curent, reprezinta o influenta puternica pentru felul de a fi, de a gandi si de a simti al multora dintre copiii si adolescentii de astazi. Emo a devenit un trend al zilelor noastre despre care am auzit si am vazut atatea incat avem impresia ca stim totul. Sensibilitate excesiva, emotionalitate pronuntata, reverie, predispozitie spre tristete un stil aparte vestimentar, stari care nu pot fi definite cu usurinta, cate o stare depresiva dusa la extreme si uneori la gesturi necugetate (sinucidere)... cam acestea ar fi conceptiile si prejudecatile multora dintre noi despre acest curent.

Emo nu se rezuma insa numai la aceste aspecte si nu poate fi caracterizat doar dintr-o perspectiva singurala. Despre curentul emo si despre influenta acestuia asupra generatiilor de tineri si adolescenti se discuta si pe lumeaemica.ro. In cadrul topicului deschis pe forum, se dau argumente pro si contra curentului emo, emit pareri, se contrazic, se aduc lucruri noi si interesante in discutii. Prin urmare, vi le prezentam pe unele dintre aceastea:

DoN De: "Acesti Emo-kids sunt asa din cauza ca nu se pot integra in societate. Omul este un animal social, iar omul fara societate ori este animal ori este Dumnezeu. Ei au o problema de comunicare si nu inteleg de ce. Ca sa atragi insa atentia celor din jur nu trebuie sa cazi in depresie, ci trebuie sa iei atitudine, sa te lupti cu cei din jurul tau, sa transmiti ceva puternic. Daca stai in depresie cu lacrimi in ochi, nu inspiri decat milia. Asadar, luati atitudine, nu mai cadeti in depresii si poate lumea va va lua in considerare".

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA Împreună în arte și simțiri Celebreaza Ziua Pamantului 2023 cu legendarul scrub de corp SABON

floricuta: "Mie imi plac acesti emo kids, insa ceea ce nu-mi place este faptul ca unii dintre ei isi iau viata. Eu sunt de parere ca trebuie sa ne traim viata asa cum ne este data. Totul se repeta in viata, dar viata niciodata nu se repeta."

pianoo: Sincer, nu am nimic de obiectat impotriva diferentelor dintre oameni si personalitati (de orice tip ar fi acestia).,dar cred ca acesti EMO-kids nu sunt decat niste adolescenti caare doresc sa fie in pas cu noile "tendinte". Cunosc persoane foarte vesele si sociabile ,care se pretind a fi emo,desi nu se simt deloc triste (ba dimpotriva!). Imitatii de EMO se gasesc la tot pasul: a fi emo nu inseamna numai sa te imbraci in patratele si sa ai o tunsoare excentrica. Cred ca aceste imitatii de EMO sunt doar niste copii rasfatati care doresc, de fapt, sa fie bagati in seama".

Uterul retrovers - ce înseamnă - detalii de la un medic ginecolog A contat cine a zbierat mai tare A patra conferință Autentic va avea loc pe 30 mai 2023

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri