Emo este mai mult decat un curent, reprezinta o influenta puternica pentru felul de a fi, de a gandi si de a simti al multora dintre copiii si adolescentii de astazi. Sensibilitate excesiva, emotionalitate pronuntata, reverie, predispozitie spre tristete, un stil vestimentar aparte, stari care nu pot fi definite cu usurinta... emo nu inseamna insa doar atat.

Utilizatorul emo kid este contrariat deoarece toata lumea asociaza emo cu sinuciderea, iar smileyx este cel care da o explicatie plauzibila acestei confuzii: "Emo si sinuciderea sunt asociate foarte usor una cu cealalta deoarece ne lasam influentati in masa de ceea ce se promoveaza in presa scrisa si la televizor. Nimeni nu vrea insa sa priveasca dincolo de ceea ce se mediatizeaza, dincolo de un anumit gen de emisiuni realizate doar ca sa creasca ratinhul si dincolo de fiecare articol din ziar in care fiecare adolescent care se sinucide dintr-un motiv sau altul este asociat cu emo. Toti se grabesc sa acuze caci este mai usor, este la indemana fiecaruia sa acuze fara un temei, fara un motiv intemeiat."

lucycuta: "Oare cine o fi inventat cuvantul "emo"? Sunt atat de suparata cand vad atatia copii care spun ca sunt neintelesi, singuri,etc. Vor ei oare sa fie intelesi, vor sa fie mereu singuri? Sunteti emo? Dar unde va sunt parintii de nu au timp de voi? Trageti-i de maneca, nu lasati sa va napadeasca singuratatea, spuneti-le lor tot ce aveti pe sufletel ca nimeni nu va vrea binele mai mult decat parintii, nimeni nu va iubeste neconditionat ca parintii. Indiferent ce ar face copilul, un parinte il iarta. Asa este de cand lumea. Nu mai vorbiti cu alti Emo pe net. Vorbiti cu parintii, cu bunicii, nu se poate sa nu aveti pe cineva pe care sa iubiti. Va doresc tot binele din lume, minte, sa fiti iubiti. Sunt sigura ca si pe voi va iubesc parintii vostri. Sunteti viata lor, ratiunea lor de a trai, chiar daca unii dintr ei nu stiu cum sa arate toate astea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Împreună în arte și simțiri Uterul retrovers - ce înseamnă - detalii de la un medic ginecolog A contat cine a zbierat mai tare

Iata ce spune si reitaemo, facand parte din generatie emo: "Ce tot ne criticati? De fapt voi nu ne criticati cu scopul de a a ne ajuta sa ne indreptam. Si incotro sa ne indreptam? Spre normalitate, veti spune probabil. Dar ce este normalitatea pana la urma? "Majoritatea" stabileste valorile (si implicit nonvalorile) dupa care se ghideaza fiecare individ, mergand mana in mana cu mentalitatea de turma. De indata ce ai iesit din tiparele “normalitatii”, automat esti catalogat drept “freaky”. Bineinteles ca minoritatea se supune majoritatii, dar aici situatia e un pic mai nuantata. Se uita ca si "minoritatea" are drepturi.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri